Nieuwjaarsreceptie


Zaterdag 26 januari, Algemene Vergadering van de VZW SUB met Nieuwjaarsreceptie


Zoals elk jaar houden wij eraan voor de clubleden, vrienden en sympathisanten een nieuwjaarsreceptie te houden, zodat wij elkaar het beste kunnen toewensen voor het nieuwe jaar. Tevens is dit ook de verplichte Algemene Jaarlijkse Vergadering van de VZW waartoe jullie allemaal worden uitgenodigd. Deze vergadering start zoals gewoonlijk met de evaluatie van het voorbije jaar, waarbij de stemgerechtigde leden dan ook moeten stemmen over het financieel verslag van 2018 en de begroting voor 2019, die door de Raad van Bestuur wordt voorgelegd. Daarnaast wordt de activiteiten kalender 2019 voorgesteld

Plaats van afspraak blijft de refter van de stedelijke gemeenteschool ‘De Triangel’, Diksmuidse Heerweg 159, 8200 St. Andries


Na dit officiële gedeelte volgt een voorgerecht en een hoofdschotel, waarna het befaamde dessertbuffet wordt klaargezet, waarvoor wij opnieuw jullie medewerking vragen…. Als iedereen opnieuw één zelfgemaakte lekkernij meebrengt, hebben we weer een pracht van een dessert buffet vol verrassingen.

De dranken zijn zoals steeds aan onze gekende democratische prijzen, waarbij de rest van de avond wordt opgevrolijkt met een beetje muziek om de liefhebbers toe te laten een dansje te wagen.

Voor dit alles betalen de leden ouder dan 12 jaar amper € 30, jonger dan 12 jaar €15 ; voor de kleinsten onder de 3 jaar is alles gratis. Niet leden betalen voor dit alles respectievelijk €40 en €20.

Als je erbij wil zijn kan je inschrijven door het verschuldigde bedrag te storten op rekening van de SUB: 001-4810689-50 met vermelding van je naam, nieuwjaarsreceptie, aantal volwassenen en kinderen, dit voor 15 januari 2019.