voor het betere leven

Wat scheelt er?

  • Uitgeput? Opgebrand? Moedeloos?
  • ‘Het' niet meer zien zitten?
  • Op zoek naar de diepere betekenis van je leven?


Wat wil je?

  • Meer innerlijke rust, geluk en vreugde?
  • De drukte achter je laten en toch floreren in een overvolle wereld?
  • Makkelijker en sneller keuzes maken?


Bij elk probleem hoort een persoonlijk verhaal. Het verhaal kan bestaan uit belevenissen, toevalligheden, akelige toestanden, tekorten, geweld, mensen in je omgeving die je 'de duivel aandoen’, …


Velen weten wat ze niet meer willen, maar ondanks al hun goede voornemens en motivatie verbetert het niet. Er is meer nodig. Meer dan alleen maar gedrag bij te schaven.

Inzicht in wat onbewust een rol speelt, in wat jouw eigenheid of authenticiteit in de weg staat. Pas als je weet wat de dieperliggende oorzaken zijn kun je, al dan niet met hulp, de juiste oplossingen vinden.Uitgeput? Opgebrand? Moedeloos?

Je hebt te maken met ‘energie-vreters’, met drukte.

Sommige situaties maken je radeloos, verdrietig of boos.

Je voelt misschien een zwaarte, een druk, een beklemming in je lijf.

Je verlangt waarschijnlijk naar meer innerlijke rust en vrede.

Is dit wat ook jij wil bereiken?Jij bent niet de eerste of de enige die zich beter wil voelen.


Vele mensen hadden gelijkaardige ervaringen of problemen. Al honderden mensen gingen je voor. Door waarheden te achterhalen die achter de problemen verscholen lagen vonden ze hun sleutels naar innerlijk geluk en vreugde.Floreren in een overvolle wereld?

Dat is voor velen onder ons een uitdaging.

Je wil op je sterfbed geen spijt hebben over dat jezelf en je leven niet serieus genoeg nam.


Om te kunnen floreren dienen eventuele problemen waarmee je zit een oplossing krijgen.

En daarnaast de diepere betekenis van je leven te weten komen. Zodat je jouw aandacht beter gericht kunt houden en meer bereiken met minder druk te moeten doen.

Met problemen en drukte ben je niet de eerste of de enige. Heel veel mensen hebben er last van.


Wij weten dat technische oplossingen geen duurzame uitkomst bieden aan adaptieve uitdagingen …

Het vinden van jouw eigenheid, jouw authenticiteit zal je eerder verder helpen om een leuk leven te hebben. Het is dan ook handig om te ontdekken wat je echt gelukkig maakt en wat belangrijk voor jou is.

Jouw stapstenen vinden gaat makkelijker met de steun van ervaringsdeskundigen.

Wacht niet langer en maak er vandaag nog een afspraak mee: 0479749960
Is dit het resultaat en de steun die je zoekt?


Wat anderen als resultaat ondervonden staat ook jou te wachten: 'opluchting, ademruimte, inzichten, tips, lessen in verandering van communicatie, levensstijl en omgaan met situaties, een toenemend zelfbewustzijn' … .


Verderop lees je meer over de getuigenis van mensen die je voor gingen.


Dank zij onze kennis en kunde maakten we al honderden mensen blij. Inzichten, bewustwordingen en de vernieuwingen verrijkten langdurig of blijvend hun leven.


Wij leren je niet enkel dingen anders te doen, wij helpen je ook groeien met een toenemend bewustzijn.Wil je graag iemand als een ‘Personal Coach’, therapeut, vertrouwenspersoon of medemens ? Wil je weten hoe we jou kunnen helpen of van betekenis kunnen zijn?

Bel dan 0479749960


-.-.-.-.-


Wat getuigen mensen die je voor gingen?

Met lood in hun schoenen, een hart vol pijn, een beklemd gevoel in keel en/of borstkas kwamen ze. “Ik heb me al zo ingezet … Ik heb al alles geprobeerd wat anderen me aanraadden, tips en plannen van aanpak gevolgd ... Niets helpt.”

Ze snapten niet wat wij zouden kunnen doen. “Wie zou er mij nu kunnen helpen? Niemand kan toch de omstandigheden niet veranderen waar ik in zit?”

Doch, doordat het leed ondraaglijk werd, gunden ze ons en onze manier van werken maar het voordeel van de twijfel.


Ze deden, in alle vertrouwen, hun verhaal. Iets wat ze al jaren voor zich hielden en nog nooit aan iemand hadden kunnen vertellen. Eindelijk konden ze het verhaal met de emoties eens kwijt. Dat luchtte op. En dat er geen oordelen terug kwamen, dat gaf ademruimte, veiligheid en vertrouwen. Met open aandacht en volle begrip werd er geluisterd. De toehoorder gaf de juiste woorden en de juiste omschrijvingen aan wat er speelde. De verteller voelde zich gehoord, gezien en begrepen. Het gekwetste innerlijke kind voelde zich veilig, welkom en gerustgesteld. Zonder schroom kon de verteller verder gaan. De toehoorder lichtte de belangrijke puzzelstukjes uit het verhaal en liet nieuwe verbanden zien.


Vragen, opstellingen, tekeningen, gedichten, uitleg, … en dergelijke meer maakten helder wat kon helpen om de gewenste oplossingen te vinden.

Ze kregen inzichten en werden zich bewust van de dieperliggende betekenis van confrontaties, conditioneringen en keuzes in hun leven.

De waarheden die achter hun problemen verscholen lagen waren meestal de sleutels naar innerlijk geluk en vreugde.


Opgelucht, met vernieuwde veerkracht en veel wijzer kwamen ze buiten.

De toxische stress was verdwenen, er was rust in het hoofd, de puzzelstukjes van de levenspuzzel waren beter geordend en het was duidelijk welke strategieën konden helpen ...Waar halen we onze inspiratie, onze kennis en kunde?

Meestal is wat we doen gebaseerd op eigen levenservaringen, soms van vele decennia, maar ook uit wat we leerden van lezingen, cursussen, seminaries, workshops, studies, onderzoeken, boeken, verhalen, … We blijven voortdurend bijleren.

En, we beschikken intussen al over een hele bibliotheek aan boeken, DVD’s en cursussen.


Inspirerende lectuur voor jou?

Zoek je zelf wat te lezen? Ik kan je titels van boeken geven die kunnen bijdragen tot je ‘Persoonlijke Ontwikkeling, je Groei’ en je relaties ...