voor het betere leven

Wat scheelt er?

  • Uitgeput? Opgebrand? Moedeloos?

  • ‘Het' niet meer zien zitten?

  • Op zoek naar de diepere betekenis in je leven?


Wat wil je?

  • Meer innerlijke rust, geluk en vreugde?

  • De drukte achter je laten en toch floreren in een overvolle wereld?

  • Makkelijker en sneller keuzes maken?


Bij elk probleem hoort een persoonlijk verhaal. Het verhaal kan bestaan uit pijn, belevenissen, toevalligheden, akelige toestanden, gemis, verlies, tekorten, emoties, geweld, mensen in je omgeving die je 'de duivel aandoen’, …


Velen weten wat ze niet meer willen maar niet meer wat ze willen, en ondanks al hun goede voornemens en motivatie verbetert hun leven niet. Er is meer nodig. Meer dan alleen maar gedrag bij te schaven.

Inzicht in wat onbewust een rol speelt, in wat jouw eigenheid of authenticiteit in de weg staat. Pas als je weet wat de dieperliggende oorzaken zijn kun je, al dan niet met hulp, de juiste oplossingen vinden.

Niet 'om te graven in het verleden' maar om te begrijpen hoe je tot bepaalde keuzes of overtuigingen bent gekomen. (H)erkenning, begrip van situaties, vrij van 'beschuldigingen' kunnen een 'fundering leggen' om verder te gaan.Uitgeput? Opgebrand? Moedeloos?

Je hebt te maken met ‘energie-vreters’, met drukte.

Sommige situaties maken je radeloos, verdrietig of boos.

Je voelt misschien een zwaarte, een druk, een beklemming in je lijf.

Je verlangt waarschijnlijk naar meer innerlijke rust en vrede.

Wil jij iets dergelijks bereiken?Jij bent niet de eerste of de enige die zich beter wil voelen.


Vele mensen hadden gelijkaardige problemen. Al honderden mensen gingen je voor en vonden hun sleutels naar innerlijk geluk en vreugde. Gewoon door waarheden te achterhalen die achter de problemen verscholen lagen en tools mee te krijgen om anders met situaties om te gaan.Floreren in een overvolle wereld?

Dat is voor velen onder ons een uitdaging.

Je wil op je sterfbed geen spijt hebben over dat jezelf en je leven niet serieus genoeg nam.


Om te kunnen floreren dienen eventuele problemen waarmee je zit een oplossing krijgen.

En daarnaast de diepere betekenis van je leven te weten komen. Zodat je jouw aandacht beter gericht kunt houden en meer bereiken met minder druk te moeten doen.

Met problemen en drukte ben je niet de eerste of de enige. Heel veel mensen hebben er last van.


Wij weten dat sommige 'aanpassingen' geen duurzame uitkomst bieden …

Het vinden van jouw eigenheid, jouw authenticiteit zal je eerder verder helpen om een leuk leven te hebben. Het is dan ook handig om te ontdekken wat je echt gelukkig maakt en wat belangrijk voor jou is.

Jouw stapstenen vinden gaat makkelijker met de steun van ervaringsdeskundigen.

Wacht niet langer en bel vandaag nog voor een afspraak: 0479 749 960Is dit het resultaat en de steun die je zoekt?


Wat vele anderen al ondervonden, staat ook jou te wachten: 'opluchting, ademruimte, inzichten, tips, lessen in verandering van communicatie, levensstijl en omgaan met situaties, een toenemend zelfbewustzijn' … .


Verderop lees je meer over de getuigenis van mensen die je voor gingen.


Dank zij onze kennis en kunde maakten we al honderden mensen blij. Inzichten, bewustwordingen en de vernieuwingen verrijkten langdurig of blijvend hun leven.


Wij leren je niet enkel dingen anders te doen, wij helpen je ook groeien met een toenemend bewustzijn.Wil je graag iemand als een (neuro-psycho-sociale-) ‘Personal Coach’, therapeut, vertrouwenspersoon of medemens ? Wil je weten hoe we jou kunnen helpen of van betekenis kunnen zijn?

Bel dan 0479 749 960


-.-.-.-.-


Wat getuigen mensen die je voor gingen?

"Met lood in mijn schoenen, een hart vol pijn, een beklemd gevoel in keel en/of borstkas zette ik na een lange tijd de stap. “Ik heb al zoveel gezocht, me al zo ingezet … Ik heb al alles geprobeerd, tips en plannen van aanpak gevolgd ... Niets helpt.”


Mensen die uiteindelijk bij ons terecht komen snappen niet wat wij zouden kunnen betekenen. Ze redeneren als volgt: “Wie zou er mij nu kunnen helpen? De omstandigheden waar ik in zit kan niemand toch niet veranderen?”

En voor een deel hebben ze gelijk: het verleden zal niet veranderen, maar er zijn andere dingen die kunnen veranderen ... en daar is dan veel winst en innerlijke rust uit te halen.

Omdat het leed soms zo ondraaglijk blijft knagen, geven ze onze manier van werken het voordeel van de twijfel.


En dan komen er o.a. zulke complimenten:

"... bedankt voor het leerrijke gesprek ... dit is echt goud waard voor mij...Dank je “

"... Ik heb het gevoel een beetje terug met mijn voeten op aarde te staan dankzij jou ... ik doe ook weer dingen. Dank."

"... Dank je Nika voor al die tools die me helpen."

"... blij dat ik met jou verder op pad mag gaan ...."

'' ...."


Ons werk

Onze klanten doen, in alle vertrouwen, hun verhaal. Meestal hielden ze het diepere en gevoelige verhaal al jaren voor zich. Nog nooit hadden ze dit aan iemand durven of kunnen vertellen.

Eindelijk kunnen ze het verhaal met de emoties eens kwijt. Dat lucht op. En dat er geen oordelen terug komen, dat geeft ademruimte, veiligheid en vertrouwen. Met open aandacht en volle begrip luisteren we. We benoemen met de juiste woorden wat we horen. De verteller voelt zich gehoord, gezien en begrepen. Het gekwetste innerlijke kind voelt zich veilig, welkom en gerustgesteld. Zonder schroom kan de verteller verder gaan. De toehoorder licht de belangrijke puzzelstukjes uit het verhaal en laat nieuwe verbanden zien.


Vragen, (systeem-, familie-, ...) opstellingen, tekeningen, gedichten, uitleg, … en dergelijke meer maken helder wat kan helpen om de gewenste oplossingen te vinden.

Er ontstaan inzichten en bewustwording over confrontaties, conditioneringen en keuzes in het leven.

De waarheden die achter problemen verscholen liggen zijn meestal de sleutels naar innerlijk geluk en vreugde.


Opgelucht, met vernieuwde veerkracht en veel wijzer kan men dan verder.

De toxische stress is geslonken, er is rust in het hoofd, de puzzelstukjes van het leven zijn beter geordend en het is duidelijk welke strategieën kunnen helpen ...Waar halen we onze inspiratie, onze kennis en kunde?

Wat we doen is gebaseerd op universele wetmatigheden, op opgedane kennis en ervaringen uit opleidingen, lezingen, cursussen, seminaries, workshops, studies, onderzoeken, boeken, verhalen, en levenslessen van vele decennia, … We staan op de schouders van vele leraars, die we zeer dankbaar zijn, en leren voortdurend bij.

Intussen beschikken we over een hele bibliotheek aan boeken, DVD’s en cursussen ...


Inspirerende lectuur voor jou?

Zoek je zelf wat te lezen? Bel gerust naar 0479 749 960 , vraag informatie of titels van boeken die kunnen bijdragen tot je ‘Persoonlijke Ontwikkeling, je Groei’ en je relaties ...