Kahden päivän Minecraftleiri syyslomalla 17.-18.10.2022


Kivasti tämä leiri onnistui, mukana oli 18 lasta kahtena päivänä. Varmaan syyslomalla 2023 jatkan syyslomaleirien pitämistä.

Kesän 2022 kaksi Minecraftleiriä onnistuivat hyvin ja nyt syyslomalla 17.-18.10.2022 on mahdollista tulla kahden päivän Minecraftleirille

mukaan!

Leiri on kaksipäiväinen, maanantaista tiistaihin klo 9.00-15.30 välisenä aikana. Minulla on kahdeksan konsolia leirillä, kolme PS4sta, kaksi PS3, kaksi Xbox360 konsoli sekä yksi XBox One. Näillä voi yhtäaikaa pelata 30 osallistujaa. Leirillä ei pelata Minecraftia tietokoneilla vaan siis konsoleilla. Leiri on suunnattu 7-14 vuotiaille Minecraftistä kiinnostuneille. Koska pelipaikkoja on monia niin peliä voi pelata joustavasti sillä tavalla miten osallistuja tykkää sitä pelata.

Paikka: Sauli Tiitan perheen koti Espoon Kaupunginkalliossa, Minecraftia voi pelata kahdessa kerroksessa sekä leikkimökissäkin. Tämä talo on omakotitalo isohkolla pihalla (n. 1000 neliötä). Saimme perheeseen pienen leikkisän Cairnin terrierin pennun marraskuussa 2015. Tämän takia leiri ei varmaan soveltune koira-allergikoille neljä kolme pelipaikkaa kuudesta eivät olekaan koiran reviirillä.


Minecraft-leirillä olemme enimmäkseen sisällä vaikka myös tällä leirillä olemme yhteensä noin 1-1,5 tuntia ulkona lähiympäristössä

leikkipuistossa. Minecraft-leirillä on mahdollisuus tehdä Minecraft aiheisia työkaluja ja niitä voi maalata.


Pyydän kahden päivän leiristä 60 euroa / lapsi (sis alv. 24%). Perheen mahdollinen toinen lapsi maksaa 20 euroa vähemmän kuin ensimmäinen. Hintaan sisältyy leirillä syötävä lounas (suht normaalia kotiruokaa), pieni jälkiruoka, pieni välipala ja suht rajaton määrä mehua ja toki vettä. Erikoisruokavaliotoiveita pyritään toteuttamaan ja yleensä ovat onnistuneet.


Leirille mahtuu korkeintaan 24 osallistujaa, leirin ilmoittautumisen saa peruuttaa ilman kuluja ennen ensimmäistä leiripäivää. Itseni on rokotettu koronaa vastaan kolmesti.


Syyslomaterveisin, Sauli Tiitta sauli.tiitta(miukumauku)shakkiopetus.net

(eli korvaa (miukumauku)@-merkillä), puh 045-6742464, www.shakkiopetus.net