Kolmen päivän Minecraftleiri syyslomalla 16.-18.10.2023


Kesän 2023 kolme Minecraftleiriä onnistuivat hyvin ja nyt syyslomalla 16.-18.10.2023 on mahdollista tulla kolmen päivän Minecraftleirille mukaan! 

Leiri on kolmipäiväinen, maanantaista keskiviikkoon klo 9.00-15.30 välisenä aikana. Minulla on kahdeksan konsolia leirillä, kolme PS4sta, kaksi PS3, kaksi Xbox360 konsoli sekä yksi XBox One. Näillä voi yhtäaikaa pelata 30 osallistujaa. Leirillä ei pelata Minecraftia tietokoneilla vaan siis konsoleilla. Leiri on suunnattu 7-14 vuotiaille Minecraftistä kiinnostuneille. Koska pelipaikkoja on monia niin peliä voi pelata joustavasti sillä tavalla miten osallistuja tykkää sitä pelata.

Paikka: Sauli Tiitan perheen koti Espoon Kaupunginkalliossa, Minecraftia voi pelata kahdessa kerroksessa sekä leikkimökissäkin. Tämä talo on omakotitalo isohkolla pihalla (n. 1000 neliötä). Saimme perheeseen pienen leikkisän Cairnin terrierin pennun marraskuussa 2015. Tämän takia leiri ei varmaan soveltune koira-allergikoille, vaikka itse peliä voi pelata koiran ulottumattomissa alakerran autotallissa sekä leikkimökissä (lämmitettävissä).

Minecraft-leirillä olemme enimmäkseen sisällä vaikka myös tällä leirillä olemme yhteensä noin 1 tunti ulkona lähiympäristössä leikkipuistossa. Minecraft-leirillä on mahdollisuus tehdä Minecraft aiheisia työkaluja ja niitä voi maalata.

Pyydän kolmen päivän leiristä 90 euroa / lapsi (sis alv. 24%). Perheen mahdollinen toinen lapsi maksaa 20 euroa vähemmän kuin ensimmäinen. Hintaan sisältyy leirillä syötävä lounas (suht normaalia kotiruokaa), pieni jälkiruoka, pieni välipala ja suht rajaton määrä mehua ja toki vettä. Erikoisruokavaliotoiveita pyritään toteuttamaan ja yleensä ovat onnistuneet.

Leirille mahtuu korkeintaan 24 osallistujaa, leirin ilmoittautumisen saa peruuttaa ilman kuluja ennen ensimmäistä leiripäivää. 

Syyslomaterveisin, Sauli Tiitta sauli.tiitta(miukumauku)shakkiopetus.net

(eli korvaa (miukumauku)@-merkillä), puh 045-6742464, www.shakkiopetus.net