Aplicații

* Plecarea în Aplicația de la Ardud (Joi, 30 Mai 2019) va avea loc la ora 17,00, din fața Catedralei Romano-Catolice, vizavi de Parcul Central.


* În atenția participanților la aplicația din Ungaria, vă rugăm să vă asigurați cantitatea necesară de valută (forinți), având în vedere că nu toate unitățile acceptă plata cu cardul.

Vă mulțumim.

SÂMBĂTĂ, 1 iunie 2019 - Aplicația 1 - hartă indicator roșu: REPUBLICA UNGARĂ -

HARTĂ TRASEU

Plecarea în aplicația de teren va avea loc la orele 08.00, pe traseul:

Satu Mare - Carei (vizitarea Castelului Károlyi și a monumentului ostașului român / pachețele cu gustare) - Nyírbátor (câmpia nisipoasă a Nyírului) - Nyíregyháza (vizitarea orașului, Facultatea de Geografie) - Tokaj (vizitarea a două muzee - Tokaji Muzeum, Bormúzeum Tokaj / cel al regiunii și cel al vinului) - Tállya (masa de prânz într-una din superbele crame ale zonei viticole) - Nyíregyháza (Korzó Plaza - shoping, cină - pe cont propriu) - Carei - Satu Mare.

DUMINICĂ, 2 iunie 2019 - Aplicația 2 - hartă indicator galben: ȚARA OAȘULUI -

HARTĂ TRASEU

Plecarea în aplicația de teren va avea loc la orele 08.00, pe traseul:

Satu Mare - Livada - Călinești-Oaș - Bixad - Huta Certeze - Certeze - Negrești Oaș (masa de prânz) - Vama - Satu Mare

INFORMAȚII UTILE PENTRU FINALUL CONFERINȚEI !

DUMINICĂ, 2 iunie 2019 -

Plecarea participanților (în funcție de opțiunea aleasă de fiecare în ceea ce privește participarea la aplicațiile de teren sau nu)

8.00 - 12.00 pentru cei care vor participa doar la aplicația 1

18.00 - pentru cei care vor participa și la aplicația 2

!!! Invitații care au mijloc de transport doar duminică noaptea sau luni dimineața, o să-și rezerve cazare și pentru noaptea respectivă