Webdesign en SEO in kampen

SEO of Webdesign nodig?

Welkom bij Netfort Webdesign Kampen! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in SEO en Webdesign. Deze dochter-website gebruiken we om te laten zien wat we zoal doen. Onze hoofdwebsite is Netfort.nl

Heb je vragen over website optimalisatie of over het laten maken van een website stel ze dan gerust:

Email: info@netfort.nl - Telefoon: 038-3338838

webdesign en SEO kampen; zoekmachine optimalisatie

Al voor het Google tijdperk specialiseerde ik (Tonny Duiveman) me in SEO - Search Engine Optimization of zoals we het in het Nederlands noemen zoekmachine optimalisatie, website optimalisatie of Google optimalisatie. Dat ging per toeval. Mijn vorige bedrijf, ook gevestigd in Kampen, had een website nodig en in de begindagen van het internet was het laten bouwen van een website een prijzige aangelegenheid. Zocht je destijds op "SEO Kampen" of "webdesign Kampen" dan zag je geen resultaten in Google. Zelfs landelijk waren er maar enkele SEO en webdesignbureaus te vinden en je kunt je voorstellen wat dat met de prijzen en levertijden deed. Daarom besloot ik zelf een website te maken. 

Binnen enkele weken na het online zetten viel het me op dat we plotseling veel bestellingen via de website kregen. Na wat onderzoek ontdekte ik dat we goed gevonden werden in de "oude" zoekmachines zoals AltaVista, Lycos, Ilse etc. Google bestond immers op dat moment tot 1998 nog niet. Naar aanleiding hiervan ben ik gaan onderzoeken waarom we op alle belangrijke zoekwoorden bovenaan in de zoekmachines stonden. Tijdens dat onderzoek kwam ik er achter dat er bij toeval erg veel goed was gegaan op SEO gebied. Dit wekte mijn interesse en hierdoor ben ik me gaan specialiseren in SEO.

SEO voor alle soorten websites in elke branche

In navolging daarop ben ik me verder gaan specialiseren in SEO en webdesign. Inmiddels hebben we met ons bedrijf Netfort uit Kampen honderden nieuwe en bestaande websites geholpen aan de hoogste posities in Google. Den hierbij aan websites en webshops gemaakt met CMS systemen zoals WordPress, Magento, Shopify, PrestaShop, Drupal, Blogger en Lightspeed maar ook custom-made websites.

WordPress SEO

SEO is SEO zou je denken. Voor de basisbeginselen van SEO klopt dat maar voor elke website, branche en zeker ook elk soort CMS (Content Management System zoals WordPress) zal het anders benaderd moeten worden. De SEO werkzaamheden voor WordPress vereist een andere aanpak dan bijvoorbeeld voor Magento. Daarbij is kennis van het WordPress CMS, al dan niet in combinatie met WooCommerce cruciaal. Hierbij zijn zaken zoals structuur, hosting, snelheid en kennis van plug-ins zeer belangrijk.

Netfort Webdesign Kampen heeft zich sinds 2009 verdiept in WordPress SEO en we hebben daardoor inmiddels honderden websites van klanten hoog in Google staan. Stel ons gerust je vragen hierover.

Magento SEO

Net zoals WordPress verdiend ook Magento zijn eigen benadering van SEO. Al tijdens de bouw van een Magento webshop is het van belang rekening te houden met de vindbaarheid in zoekmachines. Magento heeft zelf al ingebouwde tools om de zoekmachine optimalisatie een stuk eenvoudiger te maken en er zijn SEO tools die je kunt kopen. Maar met SEO "tools" ben je er nog lang niet.

Ook bij SEO voor Magento is het van belang dat je er voor zorgt dat dit toch wel zware CMS systeem snel laadt en dat de structuur in orde is. Daarnaast heb je met een groot aantal zaken te maken zoals canonical urls, sitemaps, filtermogelijkheden, menu- en categoriestructuur, footerlinks etc etc.

Ook bij Magento SEO is het aan te raden om een SEO specialist in te schakelen. Netfort Webdesign Kampen heeft zich sinds de komst van Magento gespecialiseerd in de bouw en het optimaliseren van dit webshopsysteem.

Webdesign kampen; een website laten maken

Wil je een website of een webshop laten maken dan kun je dit het beste laten doen door een webdesigner met verstand van webdesign én zoekmachine optimalisatie. Een zakelijke website laat je immers niet bouwen voor jezelf. Het doel van een website is nieuwe klanten aantrekken of spullen verkopen waarmee de vindbaarheid net zo belangrijk is als de website zelf.

Netfort M&I Kampen bouwt sinds 2009 websites voor de meest uiteenlopende bedrijven. Prijzen beginnen bij € 775,- voor een eenvoudige website en € 2500,- + voor geavanceerde webshops. Hou verder rekening met kosten voor hosting, een al dan niet op maat gemaakte template, kosten van je bank of Payment Service Provider (PSP), beoordelingswebsites, keurmerken en marketing. Laat je een website maken door ons dan verzorgen we daarbij ook de domeinnaamregistratie en hosting en kun je bij ons terecht voor allerlei koppelingen.

Website betalen in maandelijkse termijnen

Ook dat is een mogelijkheid. Hierin kunnen ook de kosten voor de domeinnaam, webhosting en bijvoorbeeld het onderhoud van de website worden opgenomen. Zo ben je voor enkele tientjes per maand professioneel online!

Gratis website laten maken

Bij Netfort Kampen kun je onder bepaalde omstandigheden een gratis website laten maken. Hiervoor moet je al klant zijn en een aantal diensten afnemen. In overleg kun je dan een eenvoudige (niche) website laten maken in WordPress of met GSites. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om zelf gratis een website te maken. Bestel je bij ons hosting dan kun je met één klik een volledige CMS installatie uitvoeren voor bijvoorbeeld WordPress, Magento, Joomla of Drupal. Uiteraard krijg je hierbij hulp van ons team webdesigners mocht dat nodig zijn.

Netfort SEO & Webdesign Kampen
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen.
Tel. 038-3338838
Email. info @ netfort.nl
Website: Netfort SEO & Webdesign

Webhosting voor je website

Een website laten maken in Kampen kan niet zonder webhosting. Hosting is de plek op het internet voor je website, een soort mapje op een computer. Welke hosting je nodig hebt hangt af van de eisen van de nieuwe website. Er bestaat zoiets als "1 euro hosting" maar deze vorm van webhosting is zeer beperkt in de mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld niet een 1-klik installatie op uitvoeren voor een CMS zoals WordPress of Magento.

Goede webhosting is snel, heeft goede support en komt met cPanel of DirectAdmin. Dit zijn control panels waar je alles voor je website kunt beheren waaronder je files en email instellingen.

Een website laten maken door Netfort Webdesign Kampen betekend dat je automatisch de beste hosting en support krijgt die nodig is voor het optimaal presteren van je website. Ga naar netfort.nl/webhosting/ voor de mogelijkheden.

Zakelijke website laten maken

Het verschil tussen een zakelijke website laten maken of een persoonlijke website of blog zit hem in de uitstraling. Beide soorten websites moeten voldoen aan de laatste standaardaarden voor veiligheid, snelheid etc. maar een zakelijke website moet aansluiten bij de waarden en uitstraling van je bedrijf.

Persoonlijke website laten maken

Vind je het leuk om voor je hobby of club een persoonlijke website te laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Meestal zijn de vereisten voor dergelijke websites niet zo diepgaand zoals dat wel het geval is bij een zakelijke site. En een plugin mag best gratis zijn met een stukje reclame erbij van de ontwikkelaar. Daarom is het laten maken van een persoonlijke website vaak goedkoper.

SEO of een nieuwe website?

Kom gerust langs in Kampen, de koffie staat klaar!

Netfort Webdesign Kampen
Stoomstraat 1a, 8263 AT Kampen.
Tel. 038-3338838
Email. info @ netfort.nl
Facebook: facebook.com/netfortmarketing/
Twitter: twitter.com/netfort_mi
Instagram: instagram.com/netfortseo

SEO en Webdesign Kampen - Bronnen

Webdesign - Een website laten maken Kampen
Netfort’s SEO en Webdesign Kampen
Netfort bronnen