SEO uitbesteden

SEO24.nl

SEO uitbesteden; waarom tijd verspillen aan iets wat een ander beter kan?

Ben je op zoek naar een marketing adviesbureau of een gespecialiseerd SEO bedrijf en wil je de SEO uitbesteden in de buurt van Kampen dan ben je hier aan het goede adres. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en in Nederland noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Maar wellicht wist je dit al omdat je al meer websites hebt bezocht over SEO. Misschien ben je zelfs daarom wel tot de conclusie gekomen dat je SEO wil gaan uitbesteden aan een serieus SEO bureau.

SEO is een prachtig vak. Vind je het zelf ook erg leuk dan kun je een heel eind komen met de zoekmachine posities voor je website. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je niet gespecialiseerd bent in SEO. Google wijzigt het algoritme op 400 tot soms wel 2000 punten per jaar en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, testen, optimaliseren en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je als ondernemer de SEO beter uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden bij SEO24.nl

Honderden klanten geholpen

Van kleine plaatselijke ondernemers uit Kampen voor Local SEO tot ondernemers die wereldwijd actief zijn d.m.v. internationale SEO.

Ervaring sinds AltaVista

Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Eerlijk en transparant

Je kunt ons SEO werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.

Werkzaamheden SEO uitbesteden

Ten eerste inventariseren we hoe de huidige situatie is. De techniek wordt tot in detail onder de loep genomen en geoptimaliseerd en we kijken uitvoerig naar je concurrenten. Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content gecheckt. Hiermee bedoelen we je teksten, afbeeldingen en video's. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemap etc etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, inleven in je branche, ervaring en testen, veel testen. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere SEO aanpak nodig.

SEO uitbesteden aan SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team SEO specialisten zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO tool in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

SEO Linkbuilding uitbesteden

Jaren geleden kon je een simpele, zelfs "geleende" tekst snel op de eerste pagina positioneren d.m.v. alleen linkbuilding i.p.v. allesomvattende search engine optimization. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een pagina. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten aangepast. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty durven te riskeren.

Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Moderne SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO uitbesteden betekend dan ook dat je mag verwachten dat je de beste links krijgt voor je website.

Google Drive Stack

Besteed je de SEO uit dan kunnen we een begin maken met een Google Stack. Dit zijn alle gratis producten van Google geclusterd waarbij je links naar je website krijg met een zeer hoge domain en page authority. Ook de pagina waar je je nu op bevindt is een Gstack. Deze heeft autoriteit van zichzelf om hoog te kunnen ranken, maar hiermee is het verhogen van je (hoofd)website autoriteit (DA - Domain Authority) in Google het einddoel.

BRONNEN SEO24.nl

SEO uitbesteden

SEO24.nl
Stoomstraat 1a
8263AT Kampen
https://www.seo24.nl
info@seo24.nl
038-3338838

seo zoekwoorden
SEO uitbesteden presentatie
SEO laten doen
zoekmachine optimalisatie
SEO Zwolle

SEO uitbesteden Kampen en omgeving

Wij zijn natuurlijk erg blij dat veel ondernemers uit Kampen hun website optimalisatie aan ons uitbesteden. Zeker bij de start van ons bedrijf heeft dit ervoor gezorgd dat we door konden groeien en ons werk als Google optimalisatie specialisten konden uitbreiden. Inmiddels zijn wij het aanspreekpunt voor zoekmachineoptimalisatie voor de hele omgeving van Kampen, waaronder IJsselmuiden, Zwolle, Dronten en Genemuiden. Maar daar is het niet bij gebleven.

Ons specialistische SEO werk is ook opgevallen in de rest van Nederland en ver daarbuiten. De websites van onze klanten zijn optimaal vindbaar in landen zoals Duitsland, Spanje, Italië, Amerika en zelfs Rusland.

Wil jij ook de SEO uitbesteden in Kampen? Bel, E-mail of kom langs voor overleg!