SEO cursus

Wat is het voordeel van een seo cursus?

Het voordeel van een seo cursus volgen is dat je altijd nieuwe dingen bijleert. In geen geval zal je alles al weten, mocht dit tóch het geval zijn is de seo cursus niet goed genoeg. Juist door het aanhalen van dingen die je nog niet wist, of kan verbeteren is je zoekmachine optimalisatie direct een stuk sterker geworden.

Waarom de seo cursus van ZelfRanken?

Op ZelfRanken.nl leer je de seo-technieken die niet in Nederland bekent zijn. De oorsprong komt dan ook uit de internationale seo wereld. De beste ter aarde, en nee dat zijn niet van die guru's op YouTube, geven zelf ook seo cursussen. Alleen daar hangt een heel ander prijskaartje aan. Daarbij mengt ZelfRanken.nl de meest profijtelijke seo technieken overzichtelijk in haar eigen seo cursussen met uiteraard de eigen inbreng. Je verkrijgt dus voor de best mogelijke prijs de meest waardevolle informatie.

linkbuilding in de seo cursus

Linkbuilding maakt groots deel uit in de seo cursus

Om hoog in Google te komen is linkbuilding het sterkste na pagina-seo. Goede linkbuilders geven hun backlinks ook backlinks, we noemen dit tier-linkbuilding. Echt altijd is het nodig om de overeenkomst van bron pagina (waar je backlink op staat) en doel pagina (de pagina op jouw site) zo groots mogelijk te maken. Dit blijkt in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Een zoekwoord optimaliseren op je site kan wel een score van 100% geven, maar vanaf de gelinkte pagina is dit altijd slechts een fractie. Je zou dan bijna zeggen dat een link op willekeurig onderwerp net zo goed is, en dát klopt natuurlijk niet.

Optimale overeenkomst met het netwerk van ZelfRanken.nl

De seo cursussite ZelfRanken.nl heeft haar eigen netwerk van blogsites. Elk van deze sites is standaard voorzien van Rank Math pro en Elementor pro. Nu is het je mogelijk gemaakt om al het geleerde uit de geavanceerde seo cursus met optimale overeenkomst in de praktijk te brengen. Geen 1 andere seo cursus biedt je dit aan. De meeste vertellen wel iets over linkbuilding, met wat geluk geven ze je links naar WEB2.0's zoals Tumblr (wat niet eens meer werkt voor zoekmachine optimalisatie). Kortom, je wordt aan je lot overgelaten. ZelfRanken.nl doet dat absoluut niet. Als we een stap extra kunnen zetten om het makkelijker en beter voor onze cursisten te maken, dan zullen we dat niet laten.

Ranken met seo cursus

Hoog in Google is kwestie van korte tijd

Het hoeft geen jaren te duren om eindelijk hoog in Google te komen. Eigenlijk is het dankzij de seo cursus van ZelfRanken.nl niet meer dan een kwestie van korte tijd. Uiteraard gaat ranken niet vanzelf, er is echt een hoop te doen. Wie niet vies is van werk verzetten maakt grandioze profijten mee zoals in de afbeelding hierboven te zien is. Deze website laat een grafiek van ranking zien. Na lange tijd geen beweging te hebben meegemaakt is er een vrij steile weg omhoog waargenomen. Vanzelfsprekend was het punt van stijging tevens het punt van inzetten van de seo cursus.

Wij maken seo specialisten

De meeste mensen die bij ons een seo cursus afnemen zijn zelf reeds betaalde seo specialisten die hun diensten aanbieden. Ze herkennen de insteek en willen hier meer van weten en mee doen. Logisch is dat hun cliënten hiervan sneller en hoger in Google komen dan ooit voorheen het geval was. Zit je zelf als seo specialist aan het top van je kunnen en wil je beter worden in je vakgebied? ZelfRanken.nl ziet je graag als cursist.

seo cursus

SEO cursus bovenaan Google

Zie de YouTube video om een look and feel te krijgen over de seo cursus van ZelfRanken.nl alvorens je gaat kopen.