» Et banebrytende SEO Byrå i Oslo «

Spesialister på effektiv innholdsdistribusjon & organisk vekst i Oslo

Vi er et Oslo-basert PPC og SEO byrå. Vår kunnskap og kompetanse innen søkemotoroptimalisering og betalt annonsering hjelper våre kunder maksimere deres online potensiale og møte nye kunder på nett – vi hjelper deg å bli funnet.

SEO Byrå

Vår tilnærming til SEO

Vi ser på SEO som optimalisering av inntekter fra Google søk, hvor man kontinuerlig analyserer og optimaliserer kampanjen for å forbedre resultatene.

Vårt mål som SEO byrå i Oslo er at du som kunde skal få høyest mulig avkastning på din investering i vårt produkt. Dette oppnår vi ved hjelp av målrettede annonser, maskinlæring, høyere posisjonering i søkeresultatene og fokus på konverteringer.

Grundig analyse og planlegging

En grundig SEO analyse danner fundamentet for intern-, og ekstern optimaliseringsplan og innholdsstrategi.

  • Nettstedsanalysen identifiserer tekniske SEO feil og mangler som holder deg tilbake i søk.
  • Konkurrentanalyse danner et bilde av konkurransenivået, innholdsgap og hvilke kanaler du bør fokusere markedsføringsbudsjettet.
  • Søkeordsanalyse avdekker søkeord og søkefraser som har handlingsintensjon, vi bryr oss ikke nødvendigvis om søkeord med høyt volum – vi fokuserer på søkeord som konverterer.

SEO Byrå med fokus på innholdsproduksjon

Du har sikkert hørt uttrykket «Content is King». Og selv om innholdproduksjon er en essensiell del av SEO, er det ikke hva du gjør, men hvordan du gjør det som gjør den store forskjellen. Vi har fokus på å produsere innhold som informerer, engasjerer og konverterer dine nye besøkende om til nye kunder.

Teknisk implementering

Alle monner drar heter det seg, og når nettstedet ditt er i god teknisk stand er det på tide å ta det til neste nivå. Vi implementerer metadata, OpenGraph og Schema markup for SEO-relevans og får full fart på nettsidene dine. Spesielt viktig er det på målsider hvor man har konverteringspiksler som skal fyres av. Vi ser gang på gang forsøk på annonsering i Google og sosiale medier hvor man sender trafikk til trege nettsider hvor besøkende forlater før pikselen registrerer besøket – det er ekstremt kostbart å ikke ha teknisk optimaliserte landingssider.

Optimalisering av nye og eksisterende målsider

Vi kaller oss et SEO byrå, men optimalisering av innhold handler om mer enn bare SEO – det handler om «brukeroptimalisering». Ja, det er viktig at søkemotoren forstår hva sidene dine handler om, men til syvende å sist er det brukeren som legger igjen penger. Målsider har ett mål; å konvertere.

Distribusjon i de mest effektive kanalene

Noen kaller det lenkebygging, andre kaller det innholdsmarkedsføring – vi kaller det distribusjon. For det er nettopp det det er, vi deler det beste innholdet ditt i flere kanaler, optimaliserer for organisk vekst og analyserer for å finne den optimale kanalen for din merkevare. Om det er betalte annonoser, sponset innhold eller lenkebygging spiller ingen rolle – det skal gi maksimal avkastning for deg som kunde!

Er du på utkikk etter et SEO byrå i Oslo med høye forventninger til seg selv? Da er du kommet til rett sted!

Kontakt oss idag for en uforpliktende prat.