SeniorNet Norrmalm

Äldre lär äldre om dator och internet

Det här är SeniorNet Norrmalm:

Vill du komma igång med dator/mobil/surfplatta och Internet? Få hjälp att använda dig av IT och utnyttja de tjänster och möjligheter som dagens kommunikationsteknik erbjuder. Få utbildning om dator/mobil/surfplatta och digital kommunikation. Kanske du redan är igång, men behöver fördjupa dina kunskaper och få hjälp med problem du stöter på.

Då ska du gå med i SeniorNet Norrmalm, en ideell förening ansluten till SeniorNet Sweden. En förening där äldre lär äldre digital kommunikation och internet med målsättningen att underlätta för seniorer att lära sig allmän dator/mobil/surfplatta-hantering och tillsammans träna olika användningsområden vid uppkoppling till internet.

För några år sedan var SeniorNet Norrmalm i högsta grad livaktiv, men brist på lokal och uppkoppling till Internet satte stopp. Nu kan vi husera i Vasaträffens lokaler på Norrtullsgatan 12 L, med tillgång till internet och trevligt café nästgårds. Bättre än så kan det inte bli!

Kurser vårterminen

Vårterminen 2018 har vi Nybörjarkurs för dig som är ny användare eller funderar på att skaffa dig en dator och PC-akuten där vi efter förmåga besvarar frågor och hjälper till med det praktiska, allt från krånglande lap-tops till uppdateringar och nya Windows. För att kunna följa kursen ska du ha med dig en lap-top med Windows 10 installerat.

För de som har lite mer datorvana har vi PC-träffen där vi gemensamt fördjupar oss i datorkunskap och digital kommunikation.

Vi har också träffar för smart mobil och surfplattor (Android och Apple Ios) där du är välkommen med din platta eller smarta mobiltelefon för att lösa problem och ta del av andras erfarenheter.

Tid och plats för vårterminens program hittar du i början av januari 2019 i menyn Kalendarium

Anmälan

Välkommen att bli medlem i SeniorNet Norrmalm! Anmäla dig kan du göra här, ange den lokala klubben SeniorNet Norrmalm:

https://seniornet.se/medlemskap/medlemsregistrering/?id=100

Eller bara ring Tomas Dillén mobil 0708 301724 eller Torgny Ljungkvist mobil 0703 197821 så ordnar vi med anmälan.

Välkomna!

Styrelsen SeniorNet Norrmalm

SeniorNet Norrmalm stöds av: