School´s Out 2017 slog alla tidigare rekord!

Tack till alla besökare, artister, sponsorer, volontärer och personal, i år skapade vi tillsammans magi. Hoppas vi syns nästa år!

Nu är spelschemat klart!

Efter tio fantastiska år i Stadsparken så är det dags för nya idéer att ta plats. Årets stora nyhet är att vi byter plats på scenområdet till Gurkparken. Större scen och mäktigare musikupplevelse är att räkna med. Aktiviteterna kommer att vara på samma plats som tidigare med närhet till centrum med massor av butiker och mysiga restauranger. Välkommen!

Vill du vara Funktionär/Volontär

Ett spännande, roligt och inspirerande uppdrag

Vi söker funktionärer i alla åldrar, dock måste du fyllt 13 år, det finns ingen övre gräns. Anmäl dig idag och berätta varför du vill vara funktionär.

Läs mer här

SPONSORPAKET

Vill ditt företag stötta oss?

School´s Out är ett gratis evenemang och bygger på bidrag och sponsorer.

Läs mer här

DEN STORA UTMANINGEN

Vill du göra skillnad?

Nu har restauranger, bensinstationer och matvarubutiker, chansen att stötta School´s Out och Söderhamns ungdomar! Hur? Genom att anta Den stora utmaningen, dvs. inte sälja alkohol under School´s Out.

Läs mer här

School`s Out är ett av Söderhamns största evenemang. Arrangemanget har utvecklats till en nykter minifestival, där något för alla åldrar finns representerat. Arrangemanget är helt gratis, drogfritt och finansieras helt genom bidrag och sponsring av lokala företag. Alla är välkomna så länge man är nykter!

Kolla gärna in videos från tidigare år här.

Vill du veta mer eller har frågor?

Kontakta Marcus Wågström, 070-587 79 00, marcus.wagstrom@soderhamn.se