kaliffa klar till stora scenen

Ingen kan ha undgått sommarens stora hit ”Helt seriöst” med Kaliffa, som också tog hem titeln ”Årets låt” på P3 Guld. Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). I juni släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

SPOTIFY

YOUTUBE

Chris Kläfford till årets School´s Out

Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som hänförts av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Chris framträdande av "Imagine" från Idols slutaudition är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal.

Debutsingeln "Treading Water" gjorde allt annat än att trampa vatten och tog sig direkt in på Spotify-listans förstaplats.


SPOTIFY

YOUTUBE


NU avgörs det! Sista delen i röstningen är öppen!

Nu kan du rösta på alla förslag som har kommit in. Max 3 st och du får bara rösta en gång. Anmälan stänger 7 januari 2017 kl. 23:59

Vi kommer att försöka att tillmötesgå önskemålen så långt det är möjligt.

Röstningen är nu avslutad!

Vem vill du ska komma till Schools Out 2018?

År efter år har vi tillgodosett era önskemål och fantastiska artister har genom åren besökt oss. Nu öppnar vi första delen i röstningen. Ta chansen att få din artist/grupp med på listan!

Lämna förslag här

School´s Out 2017 slog alla tidigare rekord!

Tack till alla besökare, artister, sponsorer, volontärer och personal, i år skapade vi tillsammans magi. Hoppas vi syns nästa år!

School`s Out är ett av Gävleborgs största evenemang. Arrangemanget har utvecklats till en nykter endagsfestival, där något för alla åldrar finns representerat. 2017 besökte ca. 15 000 oss under evenemanget. Arrangemanget är helt gratis, drogfritt och finansieras helt genom bidrag och sponsring av lokala företag. Alla är välkomna så länge man är nykter!

Kolla gärna in videos från tidigare år här.

Vill du veta mer eller har frågor?

Kontakta Marcus Wågström, 070-587 79 00, marcus.wagstrom@soderhamn.se