Kom & syng

Kunne du godt tænke dig at synge?

Kom og syng

KOM OG SYNG er startet i 2013 ud fra en interesse i menigheden og er en opfordring til alle sangglade medlemmer i menigheden. Gæster er også velkomne. Der er ingen tilmelding, og der betales ikke for at være med. Næste arrangement: se kalenderen her på siden .

Arrangementet med fælles sang finder sted i menighedssalen på Jens Jessensvej 5, 2000 Frederiksberg, en onsdag i hver måned (bortset fra sommermånederne).

Det er Højskolesangbogen i 18. udgave med noder og tekst i magnaprint, der vil være lagt frem til fri benyttelse.

Der synges fra kl. 10:30 og til kl. 12:30, afbrudt af et kvarters pause midtvejs. Der er ingen servering, så husk selv at medbringe drikkelse og eventuelt en mellemmad til pausen. Er man nødt til at gå før eller komme senere, vil det være helt acceptabelt.

Torben Bang sidder bag tangenterne, og han fungerer også som vært. Ved at skrive en e-mail til Torben Bang [munzberger[@]icloud.com] kommer man på maillisten og få oplysning om de kommende datoer. I tilfælde af aflysning udsendes der besked via maillisten.

Udvalget af sange skifter fra gang til gang, idet sangene vælges ud fra deltagernes ønsker. Oftest har der været ønsker om årstidens sange fra højskolesangbogen og i det hele taget sange, der betyder noget for os. Det sker ind imellem, at vi synger på andre sprog end dansk, så godt vi nu kan (svensk, norsk, tysk osv.). Og det hænder, at en af deltagerne har medbragt tekst og noder til en sang eller vise af helt personlige grunde.

KOMOGSYNG lægger op til at prøve nye sange såvel som de gammelkendte, og du skal ikke regne med, at forsamlingen bliver instrueret som et kor.

Kontaktperson til menighedsrådet er Torben Wamberg.