1. kommunion

Modtagelsen af eukaristien for første gang

Den første kommunion sker for de fleste børn når de er 8 år gamle. Kommunionen er når man modtager eukartistien, sakramentet.

Forberedelsen til 1. kommunion finder normalt sted når barnet går i 2. klasse, da vi er glade for at børnene kan læse enkelte tekster, og i øvrigt er lidt mere modne, og dermed bedre forstår undervisningen. Børnene modtager deres første Kommunion i messen 2. påskedag.

Der er et hold af undervisere, som tager imod jeres børn, og forsøger at skabe rammerne om et hyggeligt og godt samvær. Vi lægger meget vægt på børnenes fællesskab og derfor spiser vi også altid frokost sammen.

Undervisningen er lørdage fra 10-12 – nærmere information om datoer bliver sendt ud når du har tilmeldt dig.

Tilmelding skal ske til sognepræsten, Jesper Fich, send oplysninger og kopi af barnets dåbsattest til jesper.fich@gmail.com. For at deltage skal barnet/den unge enten være medlem af sognet eller på anden måde være tilknyttet til sognet. Vi forventer at de voksne betaler katolsk kirkeskat.

Undervisningen foregår på lørdage kl. 10 – 12, hver gang sluttende med frokost til børnene og afslutning i kirken. Undervisningsprogrammet ses i kalenderen til højre.

Desuden er det vigtigt, at børnene også som minimum deltager i børnemesse den 1. søndag hver måned kl. 11.

<Klik her> for at læse mere om den første, hellige kommunion.

Læs mere om programmet for undervisningen i den 1. kommunion: Forberedelse til 1. kommunion