Renovació de llicència federativa 2018

Des del Club de Submarinisme Saita Diving t'oferim la possibilitat de renovar la teva llicència federativa per a l'any 2018. Només, segueix els següents passos:

  1. Envia'ns les teves dades al mail (Nom, Cognom, data naixement, adreça, telèfon, DNI, em@il).
  2. Realitza una transferència de 60 € (cost de la llicència federativa i quota del club) al compte del club: ES66 2100 3158 8322 0009 7540. No t'oblidis de posar en el concepte de la transferència el DNI.

Així de fàcil!! Es tramitarà la llicència federativa per al nou any 2018 i la rebràs al teu correu electrònic.

Ah! I també rebràs la samarreta de Saita Diving, (fins acabar existències) com associat del club, a la primera immersió de l'any que facis amb nosaltres.

En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), Club de Submarinisme Saita Diving, como responsable del fichero informa de las siguientes consideraciones:

Los datos de carácter personal que le solicitamos, quedarán incorporados a un fichero cuya finalidad es tramitar la renovación de las licencias federativas para el año 2018. Los campos marcados con asterisco son de cumplimentación obligatoria, siendo imposible realizar la finalidad expresada si no aporta esos datos.

Queda igualmente informado de la posibilidad de ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, de sus datos personales en info@saitadiving.cat.