ஓம்காரம்(Aum kaaram)
நகர சங்கீர்த்தனம்(Nagara Sankeerthanam)
ஸ்ரீ சத்யசாயி சுப்ரபாதம்-Sri Sathya SAI Suprabhatham
ஜோதிர் த்யானம் - Jothir Dhyaanam
காலைத் துதி - Morning Prayer
வேதம்-Vedham
விநாயகர் & குரு-Vinayagar & Guru
ஸ்ரீ சத்ய சாயி அஷ்டோத்ரம்-Ashtothram
சர்வதர்ம துதி-Sarva Dharma Prayer
மங்கள ஹாரத்தி -விபூதி மந்த்ரம்-Mangala Harathi * Vibhoothi Mantram
சுக சயன ப்ரார்த்தனை-Sukha Sayana Prayer
காயத்ரி(Gayathri)
சாயி காயத்ரி(SAI Gayathri)
அசத்தோமா( Asathomaa)
விபூதி மந்த்ரம்(பரமம் பவித்ரம்) - Vibhoothi Manthram(Paramam Pavithram)
விளக்கு பூஜை-Vilakku Pooja