Onze vereniging

RV Weert heeft alles aan boord om iedere dag heerlijk te roeien op de Zuid-Willemsvaart in Weert. Clubgebouw, botenloods, roeiboten in alle maten en vormen, coaches, instructeurs en enthousiaste leden. RV Weert is lid van de KNRB.

De leden hebben een belangrijke inbreng bij beslissingen over waar RV Weert in de toekomst naar toe gaat. Zo zorgen we er voor dat we ook in de toekomst alle faciliteiten aan kunnen bieden die onze leden belangrijk vinden. Zo hebben we afgelopen jaar ons vlot vergroot zodat we nu met twee boten tegelijk aan de slag kunnen op het vlot. Op dit moment zijn we de plannen uit aan het werken om de botenloods flink te vergroten. En we zijn altijd op zoek naar goede roeiboten die passen bij de wensen van onze leden.

Roeien is een sport voor jong en oud, man of vrouw. Iedereen kan lid worden van RV Weert. Kom gewoon eens vrijblijvend langs bij RV Weert om kennis te maken. De zondagmorgen is favoriet bij de leden van RV Weert en vanaf 9:30 wordt er geroeid, vaak al eerder. Of kom langs op de open dag van RV Weert op zondag 14 april 2019. De open dag is dé gelegenheid om te ontdekken hoe leuk roeien bij RV Weert is.

Je kunt je ook direct aanmelden als lid van RV Weert.

Vanaf de stadsbrug terug naar het gezellige thuishonk van RV Weert. De koffie staat klaar!

RV Weert roeit op de Zuid-Willemsvaart. Meestal vanaf de haven bij sluis 16 naar het centrum van Weert. Het is echt genieten als je langs het "verliefde laantje" roeit, tussen de stads- en biesterbrug. Of langs de molen aan de Suffolkweg.