Kom eens proefroeien / Lid worden van RV Weert

Kom eens proefroeien

Als je zelf wilt ervaren hoe leuk roeien nu echt is, kom dan een keer proefroeien. Stuur een mail naar secretaris@rv-weert.nl waarin je aangeeft dat je een keer wilt proefroeien. Wij nemen dan contact met je op,

Lid worden

Stuur een mail maar secretaris@rv-weert.nl waarin je aangeeft dat je lid wilt worden (of interesse hebt om lid te worden) en dan nemen wij contact met je op.

Je kunt je ook meteen inschrijven als lid. Vul dan het inschrijf formulier in en stuur het op naar:

Roeivereniging Weert

Industriekade 50

6006 SJ Weert

Invullen, scannen en mailen naar secretaris@rv-weert.nl kan ook.

Beginnende roeiers starten eerst met de basisinstructie. Roeien is een technische sport die bewegingsco├Ârdinatie, concentratie en samenwerking vereist. RV Weert vindt het belangrijk om cursisten goed te leren roeien. Door een gedegen roei-instructie willen we sportblessures zoveel mogelijk voorkomen, de roeiveiligheid bevorderen en schades aan het bootmateriaal tot een minimum beperken. Als je de instructie met goed gevolg hebt doorlopen kun je op eigen gelegenheid iedere dag gaan roeien in een gestuurde boot.

De basisinstructie start na de open dag op 14 april 2019. Alle deelnemers worden per e-mail geïnformeerd over de data van de basisinstructie.

Ervaren roeier's die lid willen worden roeien een keer voor en dan wordt het niveau bepaald. Normaliter is het niet nodig dat ervaren roeiers de basisinstructie moeten volgen. Zij kunnen dan direct op eigen gelegenheid gaan roeien bij RV Weert.

Het lidmaatschap van RV Weert bedraagt EUR 250,- per jaar (april t/m maart). De bijdrage voor de basisinstructie is EUR 100,-.