Rum för sexuell utveckling

Intimitet, kärlek, sex, samtycke
Välkommen

Linda är mitt namn. Jag är certifierad sexualpedagog/sexological bodyworker, det betyder att jag kan hjälpa dig utvecklas och läka sexuellt. Jag bor i Norrlands skogar och har länge haft en passion för sex. Det är min tro att om man har ett fungerande, hälsosamt sexliv har man en bra grund för att må bra i sitt övriga liv.

Vi har genom historien levt i samhällen som aktivt kämpat för att vi inte ska må bra i våra kroppar och i vår sexualitet. Min ambition är att agera som motpol, att hjälpa andra utvecklas sexuellt, att läka från de sexuella trauman de varit med om och kanske till sist hitta den där orgasmen som en bara läst och drömt om i tantsnusk-böckerna.

Hur då? Det finns många sätt, men mitt främsta verktyg för detta är att lära dig känna mer i din kropp. Det kan vara allt från att komma ihåg den lilla detaljen att andas till att lära sig om olika typer av samtycke till att arbeta med ärrvävnad eller till att helt enkelt bara få tips och trix för att göra sexlivet mer spännande. Läs mer om hur och vad jag arbetar med här.

Boka in en tid så stämmer vi träff, detta kan antingen vara över telefon, över internet eller personligen. Det som du känner dig bekväm och trygg med. Läs mer här.