RSW Update 2020 / Nr.2

1ste overleg groepen

Op vrijdag 1 november om 20.00 op locatie Heihoefpad 10 in Eindhoven zal het eerste gezamenlijke overleg plaatsvinden. We verwachten dat er een staflid van iedere deelnemende scoutinggroep aanwezig is. Het doel van de avond is dat de taakverdeling duidelijk wordt en dat dit een inspirerende avond zal zijn voor de programmamakers. We ontvangen tijdens deze avond graag input voor het organiseren van de RSW.

Inschrijving alle taken nu open!

Bekijk via deze link de vacatures van alle taken binnen de organisatie van RSW. Je kunt je nu opgeven voor de onderstaande functies. Meld je met je team of als individu aan voor een functie die je voorkeur heeft, je geeft ook een 2e en 3e keus aan. Belangrijk is dat je vooral kiest waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Uiteindelijk moeten natuurlijk wel alle taken verdeeld worden onder de deelnemende groepen.


We ontvangen de reacties graag uiterlijk vrijdag 25 oktober. Zonder reactie gaan we ervan uit dat jullie geen specifieke voorkeur hebben.

- Vrijdagavondspel

- Zaterdagavondspel

- Zondagochtendspel

- Zaterdagavondmaaltijd + TDMA

- Hike

- Telcentrum

- Keukenteam

- Centrale kampstaf

- Subkampstaf

- Mediateam

- EHBO

- Medewerker (individueel inzetbaar)

- HAP (tip je rowanstaf!)

Extra hulp tijdens de RSW!

We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken tijdens de RSW! Juist omdat we graag iedereen in zouden willen indelen op hun kracht en interesses, willen we dit graag wat breder trekken. Dus heb jij een welpenstaflid rondlopen die graag op post zit? Een voorzitter die graag een hike uitzet? Een secretaris die graag voor grote groepen kookt? Een stamlid die het leuk vindt om beoordelaar te zijn? Maak ze hier dan alvast warm voor en laat ze onder voorbehoud 8 t/m 10 mei 2020 in hun agenda zetten!