La robòtica a Cicle Inicial

Curs 17-18

Aquest any a Cicle Inicial disposem d'un material nou, previ a la programació i robòtica que ens ha ajudat a treballar la nostra creativitat i lògica. Estem parlant dels packs de Lego Story Starter. Hem creat històries, les hem visualitzat, hem interactuat amb els nostres personatges...

D'altra banda, els nens i nenes de 2n de Primària seguim treballant amb el material de robòtica que ja teníem a la nostra classe. Aquí veureu un vídeo on es veu una mica més la nostra feina.

Curs 16-17

Què portes al cistell Caputxeta?

A Cicle Inicial utilitzem les Beebots com a recurs educatiu tot integrant-les dins de les diferents àrees i/o projectes. Aquest any ho hem fet entre d'altres moments dins la unitat de programació "Què portes al cistell Caputxeta? a 1r de Primària.

També fem servir els Ipads de classe per treballar la programació amb diferents apps.De gran vull ser

A Segon de Primària aprenem a programar amb Scratch Junior, utilitzant els Ipads.

Aquest curs dins la unitat de programació "De gran vull ser" hem creat històries per parelles on apareixen diferents personatges que interactuen entre sí.A la Mostra de Robòtica que es va portar a terme a la Sala, el dia de Portes Obertes, vam poder mostrar el que havíem après en aquestes sessions.