Duurzaam Relatiegeschenk


Table of Contents

Duurzame Relatiegeschenken

Duurzame Eco Promotieartikelen En Relatiegeschenken

4 Ideeën Voor Duurzame Relatiegeschenken

Duurzame Relatiegeschenken Inzetten Binnen Uw Bedrijf

Tips Voor Duurzame Relatiegeschenken - Magazine

Duurzame Relatiegeschenken Bedrukken

Waar mogen we hem naar toe sturen? Het is de ideale beginnersgids voor iedereen die wil starten met een eco lifestyle. Leer alles over de impact van spullen en krijg praktische tips om duurzamer te consumeren!


Misschien is een geschenk met zonnepaneel wat overdreven, maar... / Foto's: Colourbox Met de feestdagen voor de deur is er nóg een punt waar ondernemers rekening mee moeten houden wanneer ze groen willen werken: duurzame relatiegeschenken. Dergelijke geschenken passen goed bij verantwoord werken - Kerstpakket voor werknemers kerstpakketten123.nl. Waarom relatiegeschenken met een groen karakter anno 2019 zo belangrijk zijn? Een tipje van de sluier: je kunt ze in ieder geval gebruiken als strategisch product voor marketing binnen je bedrijf.


Volgens de Wet Milieubeheer moet ieder bedrijf dat meer dan 50. 000 kilowattuur elektriciteit of 25. 000 kubieke meter gas verbruikt, aan kunnen tonen dat er iets wordt gedaan aan energiebesparing (een van de meest eenvoudige stappen die je kunt nemen binnen duurzaamheid). Doe je dit niet en verbruik je wel meer, dan is de kans op een boete groot.


Duurzame Relatiegeschenken Inzetten Binnen Uw Bedrijf


Kortom: producten die beter zijn voor het milieu. Verantwoord ondernemen zorgt voor klandizie, Het milieu is vaak niet de enige reden waarom bedrijven kiezen voor duurzame stappen, zoals groene relatiegeschenken. Het geven van dergelijke geschenken is namelijk ook goed voor het bedrijf. Uit onderzoek van promovenda Arianne van der Wal en Mark van Vugt, hoogleraar psychologie aan de Vrije Universiteit, blijkt namelijk dat duurzame relatiegeschenken zorgen voor een hoge waardering vanuit de klant en voor een opvallende boost binnen het bedrijf.


Klanten kiezen tegenwoordig sneller voor een bedrijf dat iets aan duurzaamheid doet dan voor een bedrijf dat daar (nog) niet zo mee bezig is. Groene relatiegeschenken, zoals dat akoestisch schilderij, zijn hierbij dé manier om te laten zien waar je als onderneming voor staat. Blijk van waardering naar medewerkers, Een kerstpakket voor medewerkers of een relatiegeschenk aan klanten is natuurlijk sowieso een blijk van waardering.


Dat dat dan extra benadrukt kan worden met duurzame cadeaus is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Niet ieder bedrijf kiest ervoor om kerstpakketten te geven of om relatiegeschenken te versturen aan hun klanten. Daarmee snijd je jezelf in de vingers: het geven van een relatiegeschenk of een duurzaam kerstpakket zorgt ervoor dat mensen zich gehoord en gezien voelen.


Top Duurzame Relatiegeschenken


Dat er überhaupt iets wordt gedaan aan het geven van een geschenk als blijk van waardering, is goed voor de relatie tussen werknemer en werkgever of tussen klant en werkgever. Hiermee heb je een grotere kans dat een klant bij een volgende opdracht weer bij jouw bedrijf terecht komt. Hoe akoestisch wil je een schilderij hebben? Voorbeelden van duurzame relatiegeschenken, Ook kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk? Er zijn diverse geschenken met een groen karakter waar je voor kunt gaan.


Dat is beter voor het milieu én beter voor je bedrijf. Reageer op artikel: Waarom duurzame relatiegeschenken belangrijk zijn .


Leuk hoor, zo’n webshop met duurzame relatiegeschenken, maar wat is daar nu precies de meerwaarde van? Waarom zou ik investeren in eco relatiegeschenken? Het zou heel goed kunnen dat je jezelf dit afvraagt - Kerstgeschenken '21 staan online kerstpakketten123. In deze blog vertellen we je de meerwaarde van duurzame geschenken en laten we zien waarom ze een positieve impact hebben voor je organisatie.


Duurzame Relatiegeschenken


Vanuit deze missie wordt er op allerlei niveaus nagedacht over duurzaamheid, hergebruik en het verantwoord omgaan met mensen en materialen (Kerstpakketten 2021 bestellen?). Een manier om dit uit te stralen naar je klanten en medewerkers, is door middel van relatiegeschenken. Met duurzame geschenken laat je zien dat je geeft om het milieu. Denk je nu “maar wat moet ik dan kiezen?”, ga dan eens rondneuzen tussen onze ruim 1300 producten.


Dat blijkt uit onderzoek van promovenda Arianne van der Wal en Mark van Vugt, hoogleraar psychologie aan de Vrije Universiteit. Duurzame relatiegeschenken dragen dus op een positieve manier bij aan het imago en de reputatie van jouw merk of bedrijf. Klanten hebben een positievere indruk en zien je als meer maatschappelijk betrokken.


Daarom is een relatiegeschenk gemaakt van natuurlijke of gerecycelde materialen een uitstekende keuze. Bekend zijn natuurlijk bamboe en katoen, maar wist je dat er ook producten zijn van kurk, tarwestro of zelfs hennep? Lees alles over de verschillende materialen in deze blog. Een aantal tips ter inspiratie: Goed voor je klanten en relaties Mensen houden van verhalen - Kerstpakket Bedankt voor je inzet - Kerst & Kado.


Originele Duurzame Relatiegeschenken


Het verhaal zorgt ervoor dat mensen kunnen plaatsen wat het product zo duurzaam en milieuvriendelijk maakt. En... goed voorbeeld doet goed volgen. Je kunt je klanten dus inspireren om ook duurzaam bezig te zijn. Drie sterke voorbeelden van producten met een verhaal zijn Dopper,Tony's Chocolonely en Bambook. Dopper inspireert mensen om de plastic afvalberg in onze oceanen te verminderen door herbruikbare waterflessen te gebruiken.


We proberen met z’n allen steeds duurzamer te leven. Dit doen we door bijvoorbeeld ons huis ecologisch verantwoord te verbouwen of door biologische producten te eten. Toch zijn er veel manieren om bij te dragen aan een groenere wereld. Wist je dat er bijvoorbeeld veel mogelijkheden zijn om duurzame relatiegeschenken te geven? In dit artikel lees je hoe jij je personeel of zakenrelaties kunt verrassen met een duurzaam cadeau.


Planten zijn altijd een goed idee als geschenk; ze staan mooi in huis en daarnaast zijn ze nog handig ook. Planten zuiveren namelijk de lucht en produceren extra zuurstof. Daarbij kan degene aan wie je de plant geeft er langer van genieten dan van een bos bloemen (mits hij of zij groene vingers heeft natuurlijk!).


Duurzame Relatiegeschenken - Cadeau


Er zijn bijvoorbeeld heel veel producten die van duurzaam hout zijn gemaakt. Vaak zijn dit hele mooie handgemaakte dingen; erg leuk om te geven dus. Op internet vind je verschillende websites die gespecialiseerd zijn in deze duurzame houten producten. Denk bijvoorbeeld aan vogelhuisjes, plantenbakken of lectuur- of wijnrekken. Twijfel je of het wel om duurzaam hout gaat? Check dan of het product een FSC- of PEFC-label heeft; in dat geval komt het uit een omgeving waar gekapt mag worden.