Hoe wij werken

Vertel in het kort wat voor tattoo(s) je ingedachte hebt en stuur foto’s en/of schetsen mee om je verhaal te verduidelijken. Je kan aangeven welke stijl en/of artiest jouw voorkeur heeft en welke datum je de tattoo(s) wilt laten zetten.

De tattoo afspraak

De artiest gaat samen met jou de tattoo ontwerpen. Dit kan op voorhand of tijdens de afspraak. Als het ontwerp klaar is wordt de tattoo met een sjabloon of freehand, op de gewenste plek van het lichaam aangebracht, waarna de tattoo wordt gezet. Nadat de tattoo is gezet maken wij een aantal foto’s voor eigen archief en verschillende media.

Zorg er voor dat je op de dag van de afspraak goed uitgerust bent. Je goed hebt gegeten en gedronken. Probeer de dagen ervoor en op de dag zelf de zon en/of zonnebank te vermijden, niet te sporten, geen drugs te gebruiken en alcohol te drinken.

Het is fijn voor ons als het rustig is in de zaak, zodat de klanten relaxed kunnen zitten en wij rustig ons werk kunnen doen.

Kom het liefst alleen.

Kinderen onder de 15 jaar GEEN toegang.

Tattoo materialen en inkt

Bij Red Hot Tattoos wordt alleen gewerkt met kwaliteit tattoo materiaal. De inkt die wordt gebruikt is Eternal Ink en Kuro Sumi Tattoo Ink. Beiden Organic, gemaakt van natuurlijke pigmenten, vrij van dierlijke bijproducten en Vegan Friendly (niet getest op dieren). In de studio wordt zoveel mogelijk gerecycled. Alles in goede hygiëne.

De vastgestelde regels omtrent de leeftijdsgrens voor tattoos vindt je hier.

Red Hot Tattoos houdt zich aan de gestelde normen van de Gemeentelijke Geneeskundige & Gezondheidsdienst (GG&GD). http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/