Zimovanje 2020

Oglejmo si nekaj utrinkov z lanskega zimovanja:

“Nogavice sem imel tako premočene, da sem jih dal v plastično vrečko in sem tako, da sem jih ožemal, še pol leta zalival moj citrus.”

“Bilo je mrzlo. Ves čas. Pravzaprav je zmrzovalo, dobesedno. Čaj sem lahko pila le iz termovke; če sem ga imela v skodelici, je do takrat, ko sem ga ponesla do ust, že zmrznil.”

(Komentarji niso zasnovani na resničnih dogodkih in imajo namen zgolj komičnega pridiha.)

Glede na zgornje odzive je tako povsem jasno, da bomo tudi letos izvedli eno pomembnejših akcij v taborniškem letu: Zimovanje 2020!

Našo odpravo bomo pričeli v petek, 17. januarja, ob 16. uri, na parkirišču Golovec. Tokrat bo naša destinacija taborniški dom Skomarje (Skomarje 32, 3214 Zreče) na približno 900 metrih nadmorske višine. (Juhu, visoka verjetnost snega!) Nazaj v Celje, prav tako parkirišče Golovec, pa bomo prišli v nedeljo, 19. januarja, okoli 17. ure.


Na zimovanje so vabljeni taborniki v starostni skupini MČ in GG pa tudi ne-taborniki v starosti 6-15 let.

Prijave potekajo preko klika na to povezavo ali na dnu strani. Rok za prijavo je 23. december. Pohitite, saj je zaradi velikosti hiške število prijav omejeno!

Prijava je veljavna po izpolnjeni elektronski prijavnici in po plačilu.

Cena akcije je 65 evrov. Če prijavljate več otrok, je cena za vsakega naslednjega 60 EUR. Cena za udeležence, ki nimajo poravnane letne članarine pa je 85 EUR.

Plačilo je možno le v enem obroku, ki ga je potrebno poravnati do 6. januarja.

Po 6. 1. povračilo denarja ni več mogoče, razen v primeru bolezni, kar se dokaže z zdravniškim potrdilom. V tem primeru je povrnjenih 70 odstotkov cene.


Plačila so elektronska, preko TRR:

  • SI 56 6100 0000 3765 014
  • nalogodajalec: ime in priimek člana
  • prejemnik: Društvo tabornikov Rod II. grupe odredov Celje, Gledališka 2a, 3000 Celje
  • namen plačila: prostovoljni prispevek za zimovanje (v primeru plačila preko spleta tu navedite ime in priimek člana)
  • sklic: SI00101

Sestanek za starše

V torek, 7. januarja 2020, ob 17. uri, pa bomo organizirali še sestanek za starše, kjer boste prejeli še preostale infomracije (npr. koliko nogavic spakirati) in bomo odgovorili na morebitna vprašanja.

Luštno bo!

Vaša zimoWodja Leon Rojk Štupar (031 007 071) in starešina zimoWanja Janja Teržan (041 407 835).