Taborjenje 2020

Spanje v šotorih pod zvezdnim nebom, večeri ob tabornem ognju s kitaro in pesmarico v roki, kuhanje v kotličkih, kopanje v reki, streljanje z lokom, spanje v bivaku, pečenje zrezkov na vročih kamnih, poletje preživeto s prijatelji, preganjanje po travniku, raziskovanje gozda. Vse to se vsako leto zgodi le na taborjenju, ko se iz gneče v mestih umaknemo v naravo in tam preživimo teden v nepozabni družbi ter doživljanju nepozabnih dogodivščin. Poletni tabor je najlepši zaključek taborniškega leta, hkrati pa je to čas, ko lahko pokažemo znanje ki smo ga med letom pridno pridobivali na srečanjih. Iz taborjenja se vsako leto vračamo polni novih dogodivščin, novega znanj in novih prijateljstev. Lepo vabljeni na poletno mešanico zabave, znanja, uživanja in veselja v Kokarje na taborjenje 2020.

INFORMACIJE ZA STARŠE

KDAJ?

Taborjenje bo za udeležence potekalo od torka, 14. 7. 2020, do torka, 21. 7. 2020. Za GG in PP udeležence pa se bo taborjenje začelo že v soboto, 11. 7. 2020, saj bodo predhodno odšli še na pohodni bivak. Za naše najmlajše MURNE pa bo tabor potekal od nedelje, 19. 7. 2020, končal pa se bo tako kot za ostale taboreče. Zaključek taborjenja je za vse udeležence enak, torej 21. 7. 2020.

KJE?

Taborni prostor v Kokarjah, kjer imamo na voljo velik travnik, kopališče ob Dreti ter nogometno igrišče.

KOLIKO STANE?

Člani RDGO Celje s plačano članarino:MURNI 45€, MČ 110 €, GG in PP 130 €. Vsak naslednji otrok iz družine ima 10 € nižjo ceno, glede na kategorijo, ki ji pripada. Nečlani (tisti, ki nimajo plačane članarine), ter zunanji člani imajo ceno taborjenja 30% višjo od osnovne cene (torej MURNI (do 6let) 59€, MČ (6 – 10 let) 143€, GG (11 – 15 let) in PP (16 -20 let) 169€. Prav tako za njih ne veljajo ugodnosti za drugega otroka iz družine.

PRIJAVA?

Prijavnice tudi letos pobiramo samo v elektronski obliki; s tem nam boste olajšali pripravo baze podatkov, hkrati pa pripomogli k manjši porabi papirja. Elektronsko prijavnico lahko najdete s klikom na to povezavo.

Zadnji rok za oddajo prijav je 17. 5. 2020.


PLAČILO?

Plačilo taborjenja je možno samo preko TRR računa, torej preko položnice ali spletnega bančništva, saj uporabljamo brezgotovinsko plačevanje.

Tudi na sestanku za starše, ki bo junija ne bo možno plačati še zadnjih plačil z gotovino, zato vas prosim, da vse obveznosti poravnate pravočasno preko TRR. Plačilo tabornine je torej možno poravnati na enkrat do 17. 5. ali pa v 3 obrokih (tretjina cene):

  • 1. obrok: 19. 4. 2020 – potrditev prijave. S plačilom 1. oborka si zagotovite mesto na taborjenju in potrdite prijavo.
  • 2. obrok: 17. 5. 2020 - zadnje prijave (zadnje oddaje elektronskih prijavnic). Plačila lahko opravljate še do konca 3. obroka, a prijave bodo 18. 5. zaključene.
  • 3. obrok: 17. 6. 2020- zadnje odjave. Po tem datumu pri odjavi ne vračamo več denarja, razen v primeru bolezni, pri čimer Vam ob predložitvi zdravniškega potrdila povrnemo 70% tabornine. Na ta dan bo tudi sestanek za starše vseh taborečih, zato Vas prosimo, da si rezervirate čas.


NAVODILA ZA PLAČILO TABORNINE PREK TRR ali E-BANKE

  • Pod nalogodajalca napišite ime in priimek člana (ne staršev!)
  • prejemnik: Društvo tabornikov RDGO Celje, Gledališka 2, 3000 Celje
  • namen plačila: Prostovoljni prispevek za taborjenje 2020 - Ime in priimek člana (koda namena naj bo CHAR)
  • Znesek nakažite na račun (IBAN) SI56 6100 0000 3765 014, odprtega pri Delavski hranilnici d. d. (BIC: HDELSI22), za sklic oz. referenco pa vpišite SI00 102

PREVOZ DO TABORNEGA PROSTORA

MČ bodo na tabor odšli z avtobusom v torek, 14. 7., GG in PP pa se bodo na pot odpravili že v soboto, 21. 7. 2020

Ker so Kokarje naš taborni prostor, je prav da si ga ogledate tudi vi, starši. Zadnji dan bomo tako izvedli še častni zbor, za vas pa bo seveda pripravljeno tudi kosilo.

DODATNE INFORMACIJE

Vse nadaljnje informacije boste izvedeli na obveznem sestanku za starše taborečih, ki bo 17. 6. 2020 Pred taborjenjem bomo pripravili tudi posebno zgibanko za udeležence, v kateri bo seznam opreme, natančen čas odhoda in prihoda, podrobnosti o programu ter ostale pomembne informacije. Zaradi evidence o prijavljenih članih Vas prosimo, da pravočasno izpolnite prijavnico!

VODSTVO IN KONTAKT

Taborovodja: Zala K. Kenda (068 631 028)

Starešina taborjenja: Lucija Verdev (040 822 969)

Prijava na taborjenje je veljavna le s pravilno izpolnjeno prijavnico. Prijavnica je hkrati izjava o zdravstvenem stanju otroka, zato je oddaja obvezna!

Zaradi pravnih razlogov pa potrebujemo tudi Vaš lastnoročen podpis, zaradi česar boste morali le-tega pred odhodom avtobusa oddati neposredno vodniku Vašega otroka. Izjavo pa boste dobili na sestanku junija.