Taborjenje 2019

Spanje v šotorih pod zvezdnim nebom, večeri ob tabornem ognju s kitaro in pesmarico v roki, kuhanje v kotličkih, kopanje v reki, streljanje z lokom, spanje v bivaku, pečenje zrezkov na vročih kamnih, poletje preživeto s prijatelji, preganjanje po travniku, raziskovanje gozda. Vse to se vsako leto zgodi le na taborjenju, ko se iz gneče v mestih umaknemo v naravo in tam preživimo teden ali več v nepozabni družbi ter doživljanju nepozabnih dogodivščin. Poletni tabor je najlepši zaključek taborniškega leta, hkrati pa je to čas, ko lahko pokažemo znanje ki smo ga med letom pridno pridobivali na tedenskih srečanjih. Iz taborjenja se vsako leto vračamo polni novih dogodivščin, novega znanja, novih prijateljstev, zato bi bila škoda, če ga zamudiš. Lepo vabljeni na poletno mešanico zabave, znanja, uživanja in veselja v Kokarje na taborjenje 2019.

INFORMACIJE ZA STARŠE

KDAJ?

Taborjenje bo za udeležence potekalo od torka, 16. 7. 2019, do torka, 23. 7. 2019. Za GG in PP udeležence pa se bo taborjenje začelo že v soboto, 13. 7. 2019, saj bodo predhodno odšli še na pohodnibivak. Za naše najmlajše MURNEpa bo tabor potekal od nedelje, 21. 7. 2019, končal pa se bo tako kot za ostale taboreče. Zaključek taborjenja je za vse udeležence enak, torej 23. 7. 2019.

KJE?

Taborni prostor v Kokarjah, kjer imamo na voljo velik travnik, kopališče ob Dreti ter nogometno igrišče. Na tem tabornem prostoru smo taborili že zadnji dve leti, do letos pa nam je uspelo postaviti tudi dva dodatna objekta.

KOLIKO STANE?

ČlaniRDGOCelje s plačano članarino: MURNI 45€, MČ110€, GG in PP 130€. Vsak naslednji otrok iz družine ima 10€ nižjo ceno, glede na kategorijo, ki ji pripada. Nečlani (tisti, ki nimajo plačane članarine), ter zunanji člani imajo ceno taborjenja 30% višjo od osnovne cene (torej MURNI (do 6let) 59€, MČ (6 – 10 let) 143€, GG in PP (11 – 20 let) 169€.

PRIJAVA?

Prijavnice letos tudi pobiramo samo v elektronski obliki; s tem nam boste olajšali pripravo baze podatkov, hkrati pa pripomogli k manjši porabi papirja. Elektronsko prijavnico lahko najdete na spletnem naslovu: https://goo.gl/forms/Ubyv6kKQXQML9Yxp2 (ali na koncu te strani).

Zadnji rok za oddajo prijav je 17. 5. 2019.

PLAČILO?

Plačilo taborjenja je možno samo preko TRR računa, torej preko položnice ali spletnega bančništva, saj uvajamo brezgotovinsko plačevanje.

Tudi na sestanku za starše, ki bo junija ne bo možno plačati še zadnjih plačil z gotovino, zato vas prosim, da vse obveznosti poravnate pravočasno preko TRR. Plačilo tabornine je torej možno poravnati na enkrat do 17. 5. ali pa v 3 obrokih (tretjina cene):

· 1. obrok: 19. 4. 2019 – potrditev prijave. S plačilom 1. oborka si zagotovite mesto na taborjenju in potrdite prijavo.

· 2. obrok: 17. 5. 2019 - zadnje prijave(zadnje oddaje elektronskih prijavnic). Plačila lahko opravljate še do konca 3. obroka, a prijave bodo 18. 5. zaključene.

· 3. obrok: 19. 6. 2019- zadnje odjave. Po tem datumu pri odjavi ne vračamo večdenarja, razen v primeru bolezni, pri čemer Vam ob predložitvi zdravniškega potrdila povrnemo 70% tabornine. Na ta dan bo tudi sestanek za starše vseh taborečih, zato Vas prosimo, da si rezervirate čas.


NAVODILA ZA PLAČILO TABORNINE PREK TRR ali E-BANKE

· Pod nalogodajalca napišite ime in priimek člana (ne staršev!)

· Prejemnik: Društvo tabornikov RDGO Celje, Gledališka 2, 3000 Celje

· Namen plačila: Prostovoljni prispevek za taborjenje 2019 - Ime in priimek člana(koda namena naj bo CHAR)

· Znesek nakažite na račun (IBAN) SI56 6100 0000 3765 014, odprtega pri Delavski hranilnici d. d. (BIC: HDELSI22), za sklic oz. referenco pa vpišite SI00 102

PREVOZ DO TABORNEGA PROSTORA

MČ bodo na tabor odšli z avtobusom v ponedeljek, 16. 7., GG in PP pa se bodo na pot odpravili že v soboto, 13. 7. 2019

Ker so Kokarje naš taborni prostor, je prav da si ga ogledate tudi vi, starši, zato prevoz nazaj do Celja ne bo organiziran. Torej po svoje otroke pridete sami, bo pa tudi za vas seveda pripravljeno kosilo.


DODATNE INFORMACIJE

Vse nadaljnje informacije boste izvedeli na obveznem sestanku za starše taborečih, ki bo v predzadnjem tednu junija (točen datum in uro pa sporočimo). Pred taborjenjem bomo pripravili tudi posebno zgibanko za udeležence, v kateri bo seznam opreme, natančen čas odhoda in prihoda, podrobnosti o programu ter ostale pomembne informacije. Zaradi evidence o prijavljenih članih Vas prosimo, da pravočasnoizpolnite prijavnico!

VODSTVO IN KONTAKT

Taborovodja: Zala K. Kenda (068 631 028)

Starešina taborjenja: Tim Ratajc (031 738 566)


Prijava na taborjenje je veljavna le s pravilno izpolnjeno prijavnico. Prijavnica je hkrati izjava o zdravstvenem stanju otroka, zato je oddaja obvezna!

Zaradi pravnih razlogov pa potrebujemo tudi Vaš lastnoročen podpis, zaradi česar boste morali le-tega pred odhodom avtobusa oddati neposredno vodniku Vašega otroka. Izjavo pa boste dobili na sestanku junija.