Miško Knjižko po taborniško

PREDSTAVITEV KNJIGE - PRVI TABORNIŠKI MLADINSKI ROMAN V SLOVENIJI!

Dragi MČ-ji in murni!


Ste že kdaj skočili v knjižnico po knjigo o naravi, pa niste vedeli, katero izbrati?

Ali pa ste se ure in ure izgubljali med knjižnimi policami med iskanjem knjig, kjer bi po možnosti knjižni junaki postavljali šotor, taborili v naravi, kurili ogenj ipd.?

Ste si morda zaželeli, da bi lahko prebirali pravo taborniško knjigo o tabornikih, ki bi bila napisana prav posebej za vas?


Če ste na vsaj na eno izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, imamo za vas enkratno novico!


Na naši bližajoči se MČ akciji Miško Knjižko po taborniško se nam bo pridružila prav posebna gostja - pisateljica in tabornica VESNA NOVAK, ki nam bo predstavila svojo knjigo o tabornikih - DOGODIVŠČINE NA GALEBJEM OTOKU!


Akcija bo potekala v soboto, 9. novembra 2019. Dobili se bomo ob 8.30 v Mestnem parku Celje (na drugi strani mostu, na travi) od koder se bomo skupaj napotili do Osrednje knjižnice Celje. Z akcijo bomo zaključili ob 11.15, pred Osrednjo knjižnico Celje, kamor boste prišli po otroka.


Opis in ceno knjige ter več informacij o avtorici najdete na povezavah: http://vesnapise.com/knjige/dogodivscine-na-galebjem-otoku/ in http://vesnapise.com/tag/dr-vesna-novak/.

Kljub temu da je knjiga primerna za otroke od 3. do 9. razreda, bo predstavitev primerna tudi za mlajše člane - murne in mlajše MČ-je. :)


S seboj prinesi:

-rutico

-pijačo

-člansko izkaznico Osrednje knjižnice Celje (priporočljivo, če bi si ob koncu akcije otroci želeli izposoditi kakšno knjigo)

(+ primerno obnašanje v knjižnici)


Čimprej se prijavi in si zagotovi mesto na super akciji preko spletne prijavnice: https://forms.gle/eHXBGhr3JxbHrAWFA. Zadnji rok za prijavo je torek, 5. november 2019.NE ZAMUDI EDINSTVENE PRILOŽNOSTI, kjer boš imel/a možnost s prve roke spoznati taborniško pisateljico in njene taborniške junake, s katerimi se boš imel/a možnost tudi slikati!


Če ti bo knjiga zelo všeč, pa jo boš lahko ob koncu akcije s starši kupil/a ter ob tem dobil/a celo darilo za spomin ter podpisano knjigo! :)


Mi se že veselimo in te prisrčno vabimo!


Mrika Batalak

(031 286 769, mrika.batalak@gmail.com)