MČ akcija - BOOOM

MČ AKCIJA BOOOOM!!!


MČ-ji in murni pozor!

Naslednje obvestilo je namenjeno zgolj in izključno tistim, ki ste pripravljeni vaš dragoceni čas nameniti raziskovanju, preučevanje in spoznavanju velikih in malih skrivnosti našega sveta. Se spomnite, da vas je kdaj ob dotiku s prijateljem nekaj streslo, da so se vam lasje dvignili, če ste jim približali balon, da školjka v morju ni bila tam, kjer ste sprva mislili da je. Vsi, ki ste si kdaj postavili vprašanje zakaj se je to zgodilo in tudi tisti, ki niste povsem prepričani o čem govorim pridite na naslednjo taborniško akcijo z imenom BOOOOM! Skupaj bomo delali poskuse, razkrili kakšno »skrivnosti« in spoznali veliko zanimivih stvari, ki nam bodo olajšale naš vsakdanjik.

Zbrali se bomo v petek, 7. 2. 2020 ob 16. 30 pred Gimnazijo Celje Center (stranski vhod). Akcija pa se bo zaključila ob 19. 30, v Gimnaziji Celje Center (številko učilnice in nadstropje še sporočimo), kamor starši pridete iskati člane. S seboj naj otroci ne pozabijo prinesti rutico in pijačo, oblečeni pa naj bodo v udobna, športna oblačila, ki se lahko umažejo.

Prosim, da se člani na akcijo prijavijo preko elektronske prijavnice, ki jo najdete TUKAJ (klikni), najkasneje do ponedeljka, 3. 2. 2020.


Komaj že čakam, da odkrijemo kaj vse se nam ponuja, če smo le pripravljeni napeti možgančke in jih uporabiti!


Zoja Čepin, vodja akcije

(031 541 031, zoja.cepin@gmail.com)