Koncert Big foot mama

Ekskluziven koncert ob 50. obletnici RDGO Celje za največje oboževalce rokenrola in zasedbe Big Foot mama, 19. oktobra, v Celjskem domu.

Big Foot Mama


Predskupini:

Tooth In The Sky

The Takeover


Vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim SI in Petrol Slovenija


O BIG FOOT MAMA IN NOVEM STUDIJSKEM ALBUMU

V več kot 25-ih letih delovanja so legendarni rockerji Big Foot Mama izdali osem studijskih albumov in razprodali največja koncertna prizorišča v Sloveniji. V tem času so še vedno ostali zvesti svojemu surovemu zvoku, kar bodo pokazali na ekskluzivnem koncertu za največje oboževalce, 19. oktobra, v Celjskem domu. Big Foot Mama so se s hiti, kot so Led s severa, Črn tulipan, Vrn' se k men', Tattoo in Nism več s tabo zagotovo ustoličili na samem vrhu slovenske rock glasbe in se zapisali v zgodovino.


Osmi studijski album ‘Plameni v raju’ je uradno izšel 29. marca pod okriljem glasbene založbe Nika Records. Če kdo zna narediti všečen, preprost in poslušljiv album, je to prav zagotovo Big Foot Mama. Na sceni kraljujejo že več kot dve dekadi, a zgleda kot, da jim idej še ne manjka. Trinajst novih in melodičnih skladb, ki od prve do zadnje poslušalca prepričajo, da da albumu priložnost v celoti in napoveduje povratek dobrih starih, legendarnih bigfootovecev.


Koncert v Celju bo zato odlična priložnost za vse največje fane BFM, da v intimnem okolju prisluhnejo ekskluzivnemu igranju rock legend.


DOGODEK JE V CELOTI DOBRODELNE NARAVE

Z nakupom vstopnice boste pripomogli k zaključku izgradnje novega taborniškega centra v Kokarjah, za katerega si v društvu tabornikov RDGO Celje prizadevajo že vrsto let in predstavlja pomemben mejnik za nadaljnji razvoj taborništva v Celju in Sloveniji nasploh. Center bo številnim otrokom in mladim omogočal taborjenja in kakovostno preživljanje časa v naravi. Dogodek poteka v sklopu dogajanja Teden taborništva v Celju.Prireditev so omogočili:

Mestna občina Celje

Zavod Celeia

Eventim SI


Medijski partnerji:

MLADI.SMO

Radio Fantasy

Celje.info