Dan tabornikov 2019

Z-D-R-A-V-O zdravo zdravo zdravo!

Približuje se DAN TABORNIKOV in tudi letos ga bomo obeležili v taborniški družbi, in sicer v soboto, 20. 4. 2019, ob 14.00, v Celjskem parku pri fontani.

Verjamem, da ste se vsi čez celo leto dobro pripravljali in osvajali vsa taborniška znanja in veščine. Ponovno bomo izvedli rodov mnogoboj, kjer se bostebv tabornikih spretnostih pomerili vsi vodi RDGO, z le enim zmagovalcem na starostno skupino. Zmagovalnemu vodu bosta do naslednjega leta veljala večna čast in slava, njihovo ime pa bo ovekovečeno s prehodnim pokalom.

Po mnogoboju sledi še uradna ceremonija, kjer bodo podeljene čez leto osvojene veščine, novim ali prestopajočim članom pa se bodo podelile tudi uradne rutke. Konec pa ne sme biti tudi prez kratke pogostitve.

Za mnogoboj so obvezna šporna oblačila in primerna obutev, ter čutara im kakšem prigrizek. Za svečani zbor pa se ne sme pozabiti krojain hlač na pas.

Ker vem, da vsi že komaj čakate dan preživet v družbi prijateljev in svojih sotabornikov, se kar čimprej prijavite preko sledeče povezave ali na koncu strani.

Upam, da se srečamo v čim večjem številu in ljudem pokažemo, da smo ponosn na to, da smo taborniki.

Se vidimo

Janja S. (031796042) in Antje R. (068616019)