Programe utile

RA4200Management - program GRATUIT pentru gestionare si verificare declaratii A4200 lunare pentru casele de marcat fiscale.

Va propun un program realizat de mine, GRATUIT, pentru descarcarea automata de pe email, verificarea si semnarea automata a declaratiilor A4200 pentru casele de marcat fiscale, in vederea depunerii online la ANAF.

Programul poate descarca automat emailurile dintr-o perioada, identifica intre ele cele ce contin fisiere referitoare la Declaratia 4200, chiar daca sunt arhivate (cu extensia ZIP), le clasifica pe cui-uri, an, luna, si NUI casa de marcat.

Deocamdata pentru email functioneaza doar pe email-urile de Yahoo, care au activat IMAP.

In caz ca nu se doreste folosirea in modul acesta, programul se poate folosi si offline. Apasand pe butonul identificare declaratii offline, se va putea face preluarea dintr-un folder a tuturor declaratiilor din el, validarea si semnarea lor in vederea depunerii.

De asemenea programul pastreaza si arhiva acestora in folderul duk/declaratii/a4200.

Programul functioneaza si pe Linux.

Pentru functionare este necesar sa existe instalat Java (care era necesar oricum si pentru DukIntegrator.)

Urmeaza sa se adauge optiuni suplimentare, cum ar fi alt tip de email (Gmail si corporate) precum si transmiterea automata a declaratiilor la ANAF si obtinerea automata a recipiselor.De asemenea, daca doriti,

PUTEM SA DEPUNEM DECLARATIILE

in locul dumneavoastra !!!Pentru aceasta va fi necesar intocmirea unui contract si a unei procuri la notar.


Relatii pe email-urile de contact de mai jos.