Radio Moetoen

Stem af op jouw streek!

2021!

In naam van het hele Moetoen radioteam wensen we jou een mooi, zorgeloos en vooral gezond nieuwjaar toe!

Januari is terublik- en TOPmaand op Moetoen

Elke week blikken we terug naar een ander decennium. Streekgenoten vertellen over de streek vroeger en de hits van toen vertellen de rest.

Januari is TOPmaand op Moetoen

Heel de maand januari kun je elke vrijdagnamiddag tussen 12 en 19u genieten van een top 100 uit een bepaald decennium. In de top 100 zitten telkens streeknieuwsjes van toen verweven.

Ochtendshow met Paul Peerlings

Van maandag tot en met vrijdag wordt je iedere werkdag tussen 7 en 10 informatief gewekt. Vaste rubrieken zijn: Bekende jarigen, Interview van de dag met een streekgenoot, Activiteitenkalender, Vreemde vinding en Activiteit in de kijker.

Retro Regionieuws laat je dagelijks het verleden in de streek herbeleven.

Om 8u40 vertelt Lucas Vanclooster op dinsdag over wat achter een Vilvoordse straatnaam schuilgaat. Axel Depuyt vertelt weetjes over stripverhalen op donderdag.

Omstreeks 9u45 is er elke dag de Top 3 van lang geleden.

Elke dag Moetoen info met Erik Vanhaecht

Iedere werkdag tussen 5 en 7 begeleidt Erik Vanhaecht jou doorheen de avondspits en schuift hij mee aan tafel. Er is steeds een weekgast, dat kan een bekende regiogenoot, een superfan of iemand zijn die zijn vereniging in de kijker zet. Dagelijks spreekt Erik ook met mensen die iets organiseren of een verhaal hebben en we bekijken de activiteitenkalender. Het lokale muzikale talent komt dan weer aan bod in de rubiek Absolute Beginners. Daarnaast zijn er wekelijkse rubrieken zoals Hitstory, de boekenrubriek en de live-plaat. Kortom HET informatieprogramma voor de streek: Moetoen Info is er iedere werkdag tussen 5 en 7 op jouw streekradio Moetoen!


Met Peter smaakt de lunch beter!

Voortaan ga je vlot de lunch door. Peter Vranckx presenteert ieder werkdag 12-1 met vaste rubrieken als Activiteitenkalender, Dat es Vilvouts en Wist-je-datje.

Popkenner in hart en nieren!

Roger Lissens vertelt steeds over de groepen en de artiesten alsof hij het zelf heeft meegemaakt. Dagelijks komt ook de Popvraag van de dag langs. Luister mee van maandag tot en met vrijdag tussen 06 en 07u en tussen 16 en 17u.

Rudi in het weekend

Iedere zaterdag en zondag van 12 tot 14 uur brengt Rudi Siebens uit Vilvoorde zijn weekendprogramma. Hij kijkt na wie er op die dag jarig is of ooit is overleden. Verder houdt hij van Belgische muziek en komt er iedere week een gast een oude plaat voorstellen.

Rudi brengt zijn middagprogramma in het weekend, net ietsjes anders.


Klaar voor zaterdagavond?

Erik Devalk brengt je iedere zaterdagavond op dreef voor een echte topperavond. Luister mee tussen 18 en 20u.!

Christophe brengt bijzondere popverhalen op zondag

Elke zondag tussen 18 en 20 u duikt Zemstenaar Christophe in de carrière van de bekendste groepen en artiesten. De mooiste en bijzonderste hits en de verhalen er rond worden in de ether gegooid.


Moetoen top 40 met Marc Roekens op zaterdag en zondag

Wil je de hits van het moment volgen, dan luister je naar de Moetoen top 40 op zaterdagnamiddag tussen 14 en 17 uur. Je kunt ook luisteren op zondag.

Enkele presentatoren van Radio Moetoen: Erik Vanhaecht, Peter Vranckx, Rudi Siebens en Paul Peerlings

Het Moetoen-team staat klaar voor jou

Radio Moetoen is een lokale zender die uitzendt in Vilvoorde op fm 105.7 en in Kampenhout op fm 107.4. Via Regionieuws en Activiteitenkalenders blijf je op de hoogte van wat er gebeurt in jouw streek. Radio Moetoen kun je steeds contacteren via Facebook of per e-mail naar radiomoetoen@gmail.com.

Stem af op jouw streek, stem af op Radio Moetoen!


Dit is de officiële website van Radio Moetoen