Radio Moetoen

Stem af op jouw streek!

Moeteon draait voor Meise is nog te beluisteren!

Op vraag van enkele luisteraars kun je nog eens nagenieten van 'Moetoen draait voor Meise'.

Als je HIER klikt kan je programmafragmenten ervan herbeluisteren.

Erfgoeddag: en Meise zit er bij!

Provincie Vlaams-Brabant heeft twintig ingesproken verhalen voor jullie klaarstaan. Een ervan speelt zich af in Meise. Een weetje over je buurt en afgestemde achtergrondgeluiden nemen je helemaal mee in het korte verhaal uit jouw buurt.

Luister hier naar het verhaal.

Luister mee naar de streekinformatieve programma's van Moetoen!

Ochtendshow met Paul Peerlings

Van maandag tot en met vrijdag wordt je iedere werkdag tussen 6 en 10 informatief gewekt. Vaste rubrieken zijn: Bekende jarigen, Interview van de dag met een streekgenoot, Activiteitenkalender, Vreemde vinding en Activiteit in de kijker.

Om 8u40 vertelt Lucas Vanclooster op dinsdag over wat achter een Vilvoordse straatnaam schuilgaat. Axel Depuyt vertelt weetjes over stripverhalen op donderdag.

Geert staat aan

Iedere midweekdag staat Geert Bollé aan tussen 10 en 12u. Hij presenteert 2 uur lang positieve hits uit de voorbije 50 jaar.

Met Peter smaakt de lunch beter!

Voortaan ga je vlot de lunch door. Peter Vranckx presenteert ieder werkdag 12-1 met vaste rubrieken als Activiteitenkalender, Dat es Vilvouts en Wist-je-datje.

Popkenner in hart en nieren!

Roger Lissens vertelt steeds over de groepen en de artiesten alsof hij het zelf heeft meegemaakt. Luister mee van maandag tot en met vrijdag tussen 13 en 14u.

Elke dag Moetoen info met Erik Vanhaecht

Iedere werkdag tussen 4 en 7 begeleidt Erik Vanhaecht jou doorheen de avondspits en schuift hij mee aan tafel. Er is steeds een weekgast, dat kan een bekende regiogenoot, een superfan of iemand zijn die zijn vereniging in de kijker zet. Dagelijks spreekt Erik ook met mensen die iets organiseren of een verhaal hebben en we bekijken de activiteitenkalender. Het lokale muzikale talent komt dan weer aan bod in de rubiek Absolute Beginners. Daarnaast zijn er wekelijkse rubrieken zoals Hitstory, de boekenrubriek en de live-plaat. Kortom HET informatieprogramma voor de streek: Moetoen Info is er iedere werkdag tussen 4 en 7 op jouw streekradio Moetoen!


Moetoen Party Mix op vrijdag

Marc Roekens maakt er elke vrijdag een (toegelaten) feestje van tussen 19 en 20u. in de Moetoen Party Mix.

Vroege ochtendshow in het weekend

Erik Devalk haalt stteeds opgewekt vroeg uit het bed op zaterdag en zondag.

Ochtendshow totaal op zaterdag

Zaterdag tussen 8 en 12u. hoor je een totaalprogramma dat zich richt op het volledige uitzendgebied.

Enkele interviews uit de weekochtenden worden herhaald, Axel Depuyt komt vertellen over stripverhalen en Lucas Vanclooster vertelt over een Vilvoordse straat en wat er achter de naam ervan schuilgaat. Fait divers over de streek halen de ether. Dit is niet te missen!

Rudi in het weekend

Iedere zaterdag en zondag van 12 tot 14 uur brengt Rudi Siebens uit Vilvoorde zijn weekendprogramma. Hij kijkt na wie er op die dag jarig is of ooit is overleden. Verder houdt hij van Belgische muziek en komt er iedere week een gast een oude plaat voorstellen.

Rudi brengt zijn middagprogramma in het weekend, net ietsjes anders.


Moetoen top 40 met Marc Roekens op zaterdag en zondag

Wil je de hits van het moment volgen, dan luister je naar de Moetoen top 40 op zaterdagnamiddag tussen 14 en 17 uur. Je kunt ook luisteren op zondag.

Marc blikt 2 keer per uur terug naar de hitparade van jaren geleden.

Hart onder de riem voor Absolute Beginners

Beginnende muziekartiesten uit de streek krijgen een spreekbuis en airplaymomenten bij Erik en dat elk weekend tussen 15 en 16u.

Christophe brengt bijzondere popverhalen op zondag

In het weekend wordt de vooravond ingezet door Christophe. Elke zondag tussen 18 en 20 u duikt Zemstenaar Christophe in de carrière van de bekendste groepen en artiesten. De mooiste en bijzonderste hits en de verhalen er rond worden in de ether gegooid.


Klaar voor zaterdagavond?

Erik Devalk brengt je iedere zaterdagavond op dreef voor een echte topperavond. Luister mee tussen 20 en 22u.!

Moetoen totaal op zondag

Zondag tussen 8 en 12u. praat Erik Vanhaecht alle interviews uit de voorbije week aan mekaar. Tussen 11 en 12u. staat de gast van de week één uur lang centraal. Dankzij deze ochtendshow op zondag krijg je een totaalbeeld over wat er leeft in de streek.

Enkele presentatoren van Radio Moetoen: Erik Vanhaecht, Peter Vranckx, Rudi Siebens en Paul Peerlings

Het Moetoen-team staat klaar voor jou

Radio Moetoen is een lokale zender die uitzendt in Vilvoorde op fm 105.7 en in Kampenhout op fm 107.4. Via Regionieuws en Activiteitenkalenders blijf je op de hoogte van wat er gebeurt in jouw streek. Radio Moetoen kun je steeds contacteren via Facebook of per e-mail naar radiomoetoen@gmail.com.

Stem af op jouw streek, stem af op Radio Moetoen!


Dit is de officiële website van Radio Moetoen