Moetoen brengt live radio vanop de Avondmarkt in Vilvoorde

Op vrijdag 21 juni staat Moetoen met een live-studio op de Avondmarkt in de Leuvensestraat in Vilvoorde. Je kunt dan live radio kijken. Moetoen zendt live uit van 17 tot 21u..


Een volle ochtendshow

Van maandag tot en met vrijdag presenteert Paul Peerlings de ochtendshow tussen 7 en 10 uur. Naast veel regionieuws en de Activiteitenkalender zijn er items als 'Het blokje humor', '2 in 1', 'Lucas vertelt over Vilvoorde', 'E moinke Vilvouts' (De Violier), 'Dat es Vilvouts' (de mama), Bekende jarigen, ... . Als je 's morgens luister naar Moetoen, blijf je steeds op de hoogte van wat er in je streek gebeurt.

Iedere werkdag Moetoen info

Iedere werkdag tussen 17 en 19u. is er 'Moetoen Info'. Dit is het regionale informatieprogramma van radio Moetoen. Erik Vanhaecht kijkt dieper in de Activiteitenkalender. Op woensdag komen beginnende artiesten langs in de rubriek Absolute beginners. Regelmatig staat een vereniging in de kijker en wordt een bekende streekgenoot ontvangen.

Lucas verteld over Vilvoorde

Lucas vertelt interessante weetjes over Vilvoorde. De schilders De Winter en Engels worden uitvoerig besproken. Ook de geschiedenis van Den Troost wordt volledig uit de doeken gedaan.

Dit gebeurt op dinsdag om 7u.40 en op zaterdag om 11u.40.

Radio Moetoen is klaar voor de lente

Vanaf 25 maart wordt met een aangepast programmaschema het lente offensief ingezet op Moetoen. Peter Vranckx blijft op post bij de eerste zonnestralen is tussen 6 en 7. De ochtendshow van Paul Peerlings veroorzaakt tussen 7 en 10 lentekriebels met items als ‘E moinke Vilvouts’, ‘Lucas vertelt over Vilvoorde, De goed gekozen 10, … . Rudi Siebens blijft op de middag tussen 12 en 13u. met fantastische items als 'Bekende jarige', 'Dat es Vilvouts', ... .

Nieuw is dat Peter Vranckx voortaan het filleleed verzacht tussen 16 en 17u. Het grote kanon wordt ingezet tussen 17 en 19u. In Moetoen info praat Erik Vanhaecht dagelijks met streekgenoten. In de eerste uitzending op maandag 25 maart is John Terra de centrale gast.

Moetoen is dus klaar voor de lente, als je ook luistert, ga je mee met de flow.

Beluister de trailer 01

Beluister de trailer 02

De Violier brengt 'E moinke Vilvouts' op Moetoen

De Vilier brengt iedere woensdag en iedere zondag (herhaling) een luisterspel op de radio, vanuit een streekcafeetje en in de streektaal. Luister mee en ontdek de karakteristieke personages.


Beluister de trailer

De Moetoen Top 40

De hits worden wekelijks op een rij gezet in de Moetoen Top 40. Je beluistert hem op zaterdag tussen 16 en 18u. Op vrijdag wordt de hele lijst nog eens herhaald tussen 19 en 21u. Marc Roekens praat alles vlotjes aan mekaar.


Het Moetoen-team staat klaar voor jou

Radio Moetoen is een lokale zender die uitzendt in Vilvoorde op fm 105.7 en in Kampenhout op fm 107.4. Via Regionieuws en Activiteitenkalenders blijf je op de hoogte van wat er gebeurt in jouw streek. Radio Moetoen kun je steeds contacteren via Facebook of per e-mail naar radiomoetoen@gmail.com.

Stem af op jouw streek, stem af op Radio Moetoen!


De weekploeg van Radio Moetoen: Erik Vanhaecht, Peter Vranckx, Rudi Siebens en Paul Peerlings

Dit is de officiële website van Radio Moetoen