Referenties

Referenties

René was en is de drijvende kracht bij onze ICT-opleiding met uitstroomrichtingen ICT Software development en ICT Netwerk- en systeembeheer. Hij is inspirator en verantwoordelijk voor het krachtige concept van de opleiding waarbij developers en beheerders continue samenwerken aan de verschillende onderwerpen en kennis nemen van elkaars belevingswereld en waarbij soft skills geïntegreerd zijn in de verschillende technische onderwerpen. Zijn technische kennis en bevlogenheid worden door studenten en deelnemende bedrijven herkend, erkend en hooglijk gewaardeerd. Voor mij als directeur was een prettige collega op wie ik kon bouwen en vertrouwen: een professional pur sang.

Han van Gorkom

Directeur HBO Drechtsteden

René is sinds vele jaren een vaste en betrouwbare waarde binnen ons team van docenten. Hij is een bevlogen docent wiskunde, goed in omgang met de leerlingen en communicatief binnen het begeleidende team. Hij schept een veilige leeromgeving waarbinnen de leerling uitgebreid en persoonlijk wordt begeleid in zijn of haar ontwikkeling in de wiskunde. In een rustige werkomgeving, gebruik makend van alle digitale ondersteuning die aangeboden wordt, differentieert René niet alleen op niveau per individu maar ook in studierichting. Een schoolvoorbeeld van een goede docent van het heden en voor de toekomst.

Dagmar Opheij

Rector Luzac ’s-Hertogenbosch

Talking Configuration Management, René has the competence and skills to identify and implement change both on organizational and individual level. Within Philips Lighting we benefit on both levels.

Wiecher van Vugt

Technology Group-leader Hardware & Software

Philips Lighting

René worked with one of our teams to professionalize Configuration Management. Although it was very short assignment, he has been very thorough and persistent in managing all the potential pitfalls and misunderstandings about this topic onto the agenda. A very good combination of subject matter expertise and coaching skills with IT specialists.

Peter Noordzij

Manager Financial Markets, ING

Using his broad experience in Configuration Management, René worked in a very professional, supportive way with our team to successfully align configuration management across businesses, with focus on Change Control.

Peter van der Heide

Senior Director CTO, Philips Healthcare