Google Tools

Allerhande Google Tools:

  • Google Docs (documenten, Spreadsheets, Presentaties, Sites, Calender, gmail, Foto's). Samenwerken in groepen met Google Drive (docs).

  • Keep (Notities in Google)

  • Blogger

  • Google Foto's

  • LucidChart

Websites bouwen met Google Sites, Weebly

Gmail Op al je devices (computer, laptop, telefoon, tablet) dezelfde email. Geen synchronisatie problemen.Geen probleem met mailen vanuit buitenland. Altijd op je telefoon je laatste mail.

GOOGLE TOOLS

Het is bijna te veel om op te noemen. Maar met alle tools van Google kan je bijna alles doen wat je op je computer (laptop), tablet en/of telefoon nodig hebt. Het mooie is dat het in de de Cloud staat, het na elke wijziging meteen is opgeslagen, en dat je het dan op al apparaten kan bewerken.

Combinatie met Google Sites.
Een spreadsheet kan je heel eenvoudig op je Google Website zetten. Verander je dan iets in je spreadsheet, dan zie je die wijziging ook meteen op je website. Heb je bijv een menu van een Restaurant in een Google Doc staan dan zal je elke wijziging ook meteen op je Website zien.

Samenwerken.
Het is heel eenvoudig een document of mappen met andere te delen. Je kan instellen wie het alleen mag zien en wie het mag bewerken.


Drive Hieronder twee instructiefilmpjes voor Google Drive.

SCREEN RECORDING en VIDEO EDITING