Poottige pup

Gezelschapshonden

Over mij

Mijn naam is Christel Hensen, geboren en getogen in Limburg. Ik woon nu 6 jaar in het mooie landelijke Hamme St-Anna. Mijn passie gaat uit naar het kweken van mooie en gezonde gezelschapshonden. De passie ligt echt bij de geboortes en de hondjes zelf. Niets zo mooi als het zien van een teef haar eerste worp! Alles gaat zo instinctief, en dan beseft ze plots dat ze een puppy heeft! Liefde in overvloed!   Zorgzaamheid in overvloed! 

Ik kweek enkel met jonge honden en heb verschillende bloedlijnen. Doordat ik enkel met jonge teven werk heb ik geen overkweek. Ik heb een diploma behaald voor het kweken van honden aan de Viveshogeschool in Roeselare. Sinds een drietal jaar heb ik mijn vergunning als professioneel kweker. Dit wil zeggen dat ik enkel verkoop wat ik zelf kweek. Ik verkoop geen puppy's van andere mensen of van het buitenland. Bij mij kan je dus ook altijd de ouders van de puppy's bewonderen. De vergunning houdt ook in dat ik onder toezicht sta van dierenwelzijn.

De dierenarts komt bij ons iedere week. De puppy's mogen de mama verlaten vanaf 8 weken. Dan zijn ze reeds enkele keren ontwormd en hebben dan 5 vaccinaties gekregen. Ze zijn bij mij altijd gechipt, geregistreerd en hebben een Europees paspoort. Ze krijgen bij mij de puppykorrels van Royal Canin.

Beschikbaarheid: 7/7 op afspraak

Telefoon: 0478/621519

                  Telefonisch bereikbaar:

                 Maandag van 13:00 tot 20:00

Dinsdag van 17:00 tot 20:00

                 Woensdag en donderdag 13:00 tot 20:00

                 Vrijdag zaterdag en zondag 09:00 tot 20:00

E-mail: christelhensen@hotmail.com

locatie: Legierstraat 6, 9220 Hamme

HKnr: 13406281

BE0692.762.221

Volg ons op: christel_hensen