De Wortels Van Je Tuin

Plantenkwekerij Kenens richt zich op de teelt en verkoop van hoogwaardige tuinplanten. Met een ruim aanbod van groenblijvende heesters, grassen en vaste planten in pot en groenblijvende haagplanten met kluit. bieden wij je de keuze en kwaliteit waar je naar op zoek bent.

Onze planten worden met de grootste zorg opgekweekt op onze eigen kwekerij. Dit stelt ons in staat om planten van uitstekende kwaliteit aan te bieden aan een zeer scherpe prijs. Planten worden bedekt met een flinke laag Bark. Zo reduceren we alvast de onkruidgroei met 85%.

Bij Plantenkwekerij Kenens geloven we in uitstekende service.


We voorzien grote, uniforme partijen zodat u zeker bent van uniforme kwaliteit en formaten. We proberen uw bestellingen zo snel mogelijk klaar te zetten in de gevraagde belading. Boxpallets, CC karren of veenmankisten alles is mogelijk.


Indien u geen transport hebt om uw bestelling af te halen, dan leveren we uw order met ons eigen transport tot op de door u gekozen locatie met eigen vervoer.

Met een passie voor groen en een toewijding aan kwaliteit streven wij ernaar om jullie als groothandelaars te ontzorgen. Dit doen we door transparante prijzen, snelle service, ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige planten die voldoen aan uw specifieke behoeften.


Wij geloven dat groen niet alleen esthetische meerwaarde biedt, maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen we innovatieve, groene oplossingen realiseren die de standaard zetten.


Wij danken u voor uw interesse in onze kwekerij.


Met vriendelijke groeten, Peter Kenens

Plantenkwekerij Kenens


PKB – Plantenkwekerij Kenens
Schootstraat 58
3960 Bree
België

+32(0)89 20 60 95
info@plantenkenens.be
www.plantenkenens.be