Belijdenis

Belijdenis

Zin om tijdens het winterseizoen met een aantal gemotiveerde mensen het geloofsgesprek aan te gaan?

Dan ben je van harte welkom op de belijdeniscatechisatie. We zetten de basis van het christelijk geloof, de kerk en onze traditie nog eens op een rijtje en we willen groeien in ons persoonlijk geloof. Zo werken we toe naar het doen van belijdenis. Belijdenis doen is je eigen doop beamen: de verantwoordelijkheid die je ouders hebben genomen voor jou toen je als kind werd gedoopt, nu zelf gaan dragen. Belijdenis is hardop zeggen: “Ja! Ik wil Christus navolgen als leerling en actief deel uitmaken van de geloofsgemeenschap”.

Ben je nog niet gedoopt? Geen probleem, dan is dit traject ook geschikt voor jou. Voor jou wacht dan niet alleen het doen van belijdenis, maar meer dan dat: de doop! Vanzelfsprekend hoef je nog niet te weten of je deze keuze gaat maken aan het begin van het traject. Het is een gezamenlijke ontdekkingstocht.
Nieuwsgierig? Zin in? Van harte welkom!

De start, frequentie en avond is afhankelijk van de deelnemers. Jezelf opgeven of misschien nog wat meer informatie nodig? Neem contact met me op. Ds. Jan Verlinde, tel. 06-15837875 of ds.verlinde@pknaxel.nl.