Vacaturebank

Veel werk binnen onze gemeente wordt verricht door vrijwillig(st)ers. Binnen de gemeente zijn zij onmisbaar, anders zouden wij als gemeente niet kunnen functioneren zoals wij dat nu doen.

Regelmatig zijn er nieuwe vrijwillig(st)ers nodig voor taken binnen de gemeente, omdat mensen met hun taak stoppen om allerlei redenen. Daarom deze vacaturebank. Hierin kun je lezen welke taken vacant zijn en nieuwe invulling wenselijk is.

Wil jij je voor een taak inzetten of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met de scriba of met het contactadres wat achter de vacature staat.

1) Leiding kindernevendienst + helpers:

De werkgroep van de kindernevendienst zit te springen om extra leiding voor de kindernevendiensten. Ook zoeken ze nog helpers (eventueel jeugd) die erbij willen zitten om een handje te helpen. Zij hoeven niks voor te bereiden.

Vind je het leuk om de goede boodschap van de Bijbel door te vertellen aan onze kinderen en je actief in te zetten bij de voorbereiding van bijzondere diensten en projecten óf wil je de kindernevendienstleiding graag helpen? Neem dan contact op met Sonja Arendse, tel. 06-51542893 of met de Attie Ringoot scriba@pknaxel.nl of tel. 06-30725330.


2) Presentatiemaker beamteam

Voor het beamteam zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen bij het maken van de presentaties. Heb je interesse? Neem dan contact op met Lienke Ringoot: lienkeringoot@hotmail.com of 06-57106867