Ajankohtaista

Pihasuunnittelu Saarberg on mukana Asu&Elä -tapahtumassa Kurikassa la 8.9.2018 klo 10-14. Kurikan yhteiskoulun aulassa on tapahtuman info-piste, jossa olemme mukana esittelemässä toimintaamme muiden yritysten ohella. Voit tulla keskustelemaan pihasuunnittelusta, tutustumaan pihan metallituotteisiimme tai bokashi-kompostointiin. Voit myös varata ajan pihasuunnitteluun, pihaneuvontakäyntiin tai tilata tuotteitamme tapahtuman aikana.

Asu&Elä-tapahtumaan voit tutustua tästä.

Omien pionitukimalliemme esittelyä ja myyntiä on Pionien kodin pioniviikonlopussa Taivassalossa 30.6.2018 alkaen klo 11.00. Mukana on koristeellisia, monikäyttöisiä pionitukimalleja sekä yksinkertaisia perusmalleja. Mukana myös puutarhakruunuja.

Pihatuotteiden uusien mallien kehittely ja valmistus on käynnissä.

Uusia tuotteita päivitetään niiden valmistuttua kotisivuille sekä some-kanaville:

Pihasuunnittelu Saarberg on mukana Jokilaakson matkailupuutarhassa järjestettävässä Puutarhan ystävien keväthulinoissa! Tapahtuma järjestetään la 19.5.2018 klo 10-15.00. Osoite: Siiriläntie 3, 62100 Lapua. Myytävänä kasvitukia, puutarhakruunuja sekä bokashi-kompostointitarvikkeita.

Verkkokauppamme on suunnitteilla ja se avataan vuoden 2018 aikana. Tulevaisuudessa varastossa olevien pihatuotteiden sekä bokashitarvikkeiden tilaaminen onnistuu kätevästi verkkokauppamme kautta. Toistaiseksi tilaukset vielä sähköpostilla pihasuunnittelusaarberg@gmail.com tai puhelimitse 040 5461834. Voit myös ottaa yhteyttä Facebookin Messengerin, WhatsAppin tai perinteisen tekstiviestin kautta. Tuotteiden lähetys onnistuu ympäri Suomen. Kotiinkuljetus lähialueille onnistuu pientä korvausta vastaan. Voit halutessasi tulla noutamaan tilaamasi tuotteet itse, sovitaan aika että olemme varmasti paikalla. Tullessasi käymään kesäaikaan, saat halutessasi kotipuutarhamme esittelyn kaupan päälle!

Olemme aloittaneet bokashi-kompostointitarvikkeiden jälleenmyyjänä.

Tällä hetkellä valikoimissa ovat bokashirouhe sekä aloituspakkaus bokashi-kompostoinnin aloittamiseen, tilauksesta myös muita bokashituotteita.

Jos olet kiinnostunut järjestämään kotikutsut bokashi-teemalla, ota yhteyttä ja sovitaan aika! Kutsujen emännälle luvassa emännänlahja! Kutsuilla ohjelmassa bokashineuvontaa ja mahdollisuus hankkia bokashituotteita.

Voit tilata meitä pitämään bokashi-infoa erilaisiin tilaisuuksiin tai kokoontumisiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Bokashirouhe

2 kg ja 600 g pakkauksissa. Valmistaja Multigraft. Käytetään bokashikompostoinnissa. Luomuvehnälese ja spelttikuori, tehokkaita mikro-organismejä, luomuraakaruokosokerimelassi, kalkkeutunutta merilevää, EM keraaminen jauhe. Bokashirouhe ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

2 kg pakkaus 26,- e

600 g pakkaus 10,- e

Bokashi-kompostoinnin aloituspakkaus

 • 2 kpl bokashiämpäriä hanalla, tilavuus yhteensä 16 litraa
 • 600g bokashirouhetta johon EM on imeytetty
 • 1 kpl rouheenannostelija
 • 1 kpl bokashinesteen valuttamiskuppi
 • 1 kpl lasta kompostin tiivistämiseen
 • Pakkaus sisältää myös suomenkieliset käyttöohjeet: Miten kompostoida Bokashi-ämpärillä.
 • Bokashirouheen kulutus
 • Kuiva bokashirouhe on erittäin riittoisaa ja arvioitu kulutus on noin 2kg / vuosi, riippuen perheen koosta.
 • 600gr pussi kestää siis noin 3kk.
 • ämpärin mitat: 27cm x 32cm ja korkeus 39cm
 • aloituspakkauksen hinta 105,- e

Pihasuunnittelu Saarberg on aloittanut yhteistyön kurikkalaisen viherrakennusyritys ja puutarhamyymälä ViherHietikon kanssa. Valmiin pihasuunnitelman toteutus saatavana nyt ViherHietikolta! Lue lisää https://www.viherhietikko.fi/

SOTAVETERAANEILLE tarjoamme ilmaisen pihaneuvontakäynnin 50 km säteellä Kurikasta. Kotikäynnillä tehdään pihakatselmus, jonka aikana asiakas saa suullisesti vinkkejä, kuinka pihan turvallisuutta ja helppohoitoisuutta voisi parantaa. Pihan remontointi käytännöllisemmäksi edistää itsenäistä kotona selviytymistä ja vähentää pihan hoitotöitä. Sotaveteraanin omaisen tai muun tukihenkilön on toivottavaa olla paikalla pihaneuvontakäynnin ajan. Pihan muutostyöt ovat maksullisia ja niiden toteuttamisessa auttaa yhteistyökumppanimme. Jos pihan muutostöitä tehdään omatoimisesti, samalla kotikäynnillä voidaan antaa suullisia ohjeita muutoksien toteuttamiseen itse.