Ajankohtaista

Metallituotteidemme uusi jälleenmyyjä on Kurikan Kukkakontti Asematiellä Kurikan keskustassa. Myymälässä on esillä puutarhakruunuja, köynnösobeliskeja, roihu/amppelitelineitä ja suosittu sydämen muotoinen pionitukimallimme. Tervetuloa Kukkakonttiin! Asematie 7, Kurikka. Puh. 06 450 1707.

Pihasuunnittelu Saarberg on mukana Asu&Elä -tapahtumassa Kurikassa la 8.9.2018 klo 10-14. Kurikan yhteiskoulun aulassa on tapahtuman info-piste, jossa olemme mukana esittelemässä toimintaamme muiden yritysten ohella. Voit tulla keskustelemaan pihasuunnittelusta, tutustumaan pihan metallituotteisiimme tai bokashi-kompostointiin. Voit myös varata ajan pihasuunnitteluun, pihaneuvontakäyntiin tai tilata tuotteitamme tapahtuman aikana.

Asu&Elä-tapahtumaan voit tutustua tästä.

Omien pionitukimalliemme esittelyä ja myyntiä on Pionien kodin pioniviikonlopussa Taivassalossa 30.6.2018 alkaen klo 11.00. Mukana on koristeellisia, monikäyttöisiä pionitukimalleja sekä yksinkertaisia perusmalleja. Mukana myös puutarhakruunuja.

Pihatuotteiden uusien mallien kehittely ja valmistus on käynnissä.

Uusia tuotteita päivitetään niiden valmistuttua kotisivuille sekä some-kanaville:

Pihasuunnittelu Saarberg on mukana Jokilaakson matkailupuutarhassa järjestettävässä Puutarhan ystävien keväthulinoissa! Tapahtuma järjestetään la 19.5.2018 klo 10-15.00. Osoite: Siiriläntie 3, 62100 Lapua. Myytävänä kasvitukia, puutarhakruunuja sekä bokashi-kompostointitarvikkeita.

Pihasuunnittelu Saarberg on aloittanut yhteistyön kurikkalaisen viherrakennusyritys ja puutarhamyymälä ViherHietikon kanssa. Valmiin pihasuunnitelman toteutus saatavana nyt ViherHietikolta! Lue lisää https://www.viherhietikko.fi/

SOTAVETERAANEILLE tarjoamme ilmaisen pihaneuvontakäynnin 50 km säteellä Kurikasta. Kotikäynnillä tehdään pihakatselmus, jonka aikana asiakas saa suullisesti vinkkejä, kuinka pihan turvallisuutta ja helppohoitoisuutta voisi parantaa. Pihan remontointi käytännöllisemmäksi edistää itsenäistä kotona selviytymistä ja vähentää pihan hoitotöitä. Sotaveteraanin omaisen tai muun tukihenkilön on toivottavaa olla paikalla pihaneuvontakäynnin ajan. Pihan muutostyöt ovat maksullisia ja niiden toteuttamisessa auttaa yhteistyökumppanimme. Jos pihan muutostöitä tehdään omatoimisesti, samalla kotikäynnillä voidaan antaa suullisia ohjeita muutoksien toteuttamiseen itse.