PÁLFERIS SZENIOR KÖZÖSSÉG


Miért hoztuk létre a közösséget?

Célunk, hogy önmagunkhoz és embertársainkhoz fűződő kapcsolataink idősebb korban, megváltozott élethelyzetünkben is pozitív irányban fejlődjenek, hogy az általunk elért, a velünk kapcsolatban álló emberek testi-lelki jóllétét elősegítsük, és így mindnyájunk élete teljesebbé váljon, kortól, nemtől, hittől, élethelyzettől függetlenül. Ehhez az emberi természet legfőbb motivációs rendszere: a társas együttlét, az együttérzés, együttműködés és egymás támogatása van segítségünkre.

Ha van barátod, szomszédod, rokonod, aki szívesen lenne egy elfogadó és támogató közösség tagja, hívd meg! Ha ismersz olyan személyt, akinek szüksége lenne egy közösséghez kapcsolódni, hívd meg! Te lennél a közösségben az, aki segíted majd az eligazodásban, bátorítod, támogatod.

Mit csinálunk a közösségben?

A közösséghez többféle módon is tudsz kapcsolódni.

  • Önsegítő kiscsoportos foglalkozásokon

  • Önkéntes munkával

    • Önkéntes Nagyik szolgálat a Pálferis közösség rendezvényein pl. Családos Nap, Szülők Napja

    • PF Karitász programjaiban önkéntes munka

    • Egyéb intézményekben önkéntes munka

  • Különböző szabadidős programokon: kirándulások, teadélutánok, koncertek, kiállítások, közös rajzolás, egyéb programok, amelyekről háromhetente küldött hírlevelünkből tájékozódhatsz.

Ha bármelyik módon kapcsolódnál a közösséghez, a lap alján található jelentkezési lapon feliratkozhatsz a hírlevélre, jelezheted, ha szeretnél önkéntes munkát végezni és jelentkezhetsz kiscsoportba is.

A közösséget mi, a közösség tagjai önkéntesen építjük, szervezzük.

Itt olvashatsz néhány véleményt, gondolatot a közösség tagjaitól.

Mit csináltunk eddig?


Pálferis Szenior Közösség beszámoló site-ra