στήριξε μας

Μπορείς να στηρίξεις την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο" και το "Μικρό Παρίσι των Αθηνών" για το πολυετές και συνεπές πολιτιστικό και κοινωνικό έργο με τους παρακάτω τρόπους:


1. Αν μας ενισχύσεις με απλή κατάθεση-δωρεά με το ποσό της επιλογής σου στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Eurobank

Iban: GR5702603410000140200590011

Μετά από ενδεχόμενη δωρεά σε παρακαλούμε να μας στείλεις αντίγραφο του καταθετηρίου στο info@mikroparisi.com για να σου στείλουμε την απόδειξη της δωρεάς και την ευχαριστήρια επιστολή μας.


2. Αν συνδικτυωθείς μαζί μας στην cashback world δωρεάν, τσεκάροντας την 1η επιλογή για την σύσταση από εμάς στο παρακάτω σύνδεσμο:

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς, με τις αγορές σου σε πάνω από 140.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως, να κερδίζεις από την επιστροφή χρημάτων και την απόκτηση shopping points και παράλληλα να βοηθάς και εμάς. Το ίδιο θα συμβεί και με κάθε αγορά με cashback world από τρίτο πρόσωπο που θα έχεις συστήσει εσύ. Αν έχεις δική σου επιχείρηση τότε τα οφέλη από την συνδικτύωση σου μαζί μας στην cashback world μπορούν να είναι ακόμα μεγαλύτερα και για τις δυο πλευρές.


3. Αν γίνεις χορηγός μας.

Έτσι μπορείς να κερδίσεις την καλύτερη δυνατή προβολή μέσα από τα φεστιβάλ μας, τα προγράμματά μας, το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό μας, τις ιστοσελίδες μας και τις σελίδες μας στα social media. Mπορείς επίσης να βρεις χορηγούς για τα φεστιβάλ μας και να επιτύχεις νόμιμη προμήθεια.


4. Αν έχεις κάποιον άλλο εναλλακτικό τρόπο να μας στηρίξεις, θα θέλαμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@mikroparisi.com .


Σε ευχαριστούμε!