Bemutatkozás

2016. április 22-én nyitotta meg kapuit a Pepita Macska Vintage Kávézó & Étterem, mely régen cukrászatként üzemelt. Első lépésként a felújítás során óriási teraszt alakítottunk ki, mely a kiváló hangulatú nyári esték helyszíneként szolgál.

A hidegebb hónapokra is gondolva a tetőtérben kialakítottunk egy komfortos ülőhelyekkel és asztallal, valamint Smart TV-vel és PlayStation-nel is ellátott részleget.

Elsősorban az otthoni ízeket hozzuk el nap, mint nap kedves vendégeink számára. Ételeink mindig friss, hazai alapanyagokból készítjük tartósítószerek és adalékanyagok felhasználása nélkül. Pizzáinkat, illetve hamburgereinket a rendelkezésre álló alapanyagokból vendégeink kérésére egyedi igény alapján is elkészítjük.

Rendezvények, születésnapi party-k, osztálytalálkozók, keresztelők, esküvők szervezését vállaljuk. Rendezvényeinkre kedves vendégeink kérésére egyedi hidegtálakat készítünk.

Elsődleges célunkként minden korosztály szórakoztatását tűztük ki magunk elé.

A sikerünk kulcsa egyszerű: folyamatosan magas minőségű ételek, amelyek minden egyes alkalommal ízletesek. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeinknek finom és változatos ételeket szolgálhatunk fel.

Egyen finom ételeket! Igyon egy jót! De mindenekelőtt lazítson!

Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját a Pepita Macskában!

Nyitva Tartási Idő

Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 22:00

Péntek: 10:00 - 0:00

Szombat: 10:00 - 2:00

Vasárnap: 10:00 - 22:00

ÚJ! Online Rendelés

Az online rendelés keretein belül MOSTANTÓL elérhető az ételelviteli, valamint az ételkiszállítási szolgáltatás. Csak mondja meg, mit szeretne, és mi villámgyorsan elkészítjük Önnek. A rendeléseket manuálisan, közvetlenül mi igazoljuk vissza. Tudja meg valós időben, mikorra lesz kész az Ön által rendelt étel. Nézze a képernyőn, hogy mikortól vehető át a megrendelt étel, illetve, hogy mikor kerül kiszállításra.

Ételkiszállítás Szerencsen

Megéhezett és házhoz szállítással rendelne? Nem mindenki tud és nem mindenkinek van ideje arra, hogy készítsen magának egy finom ételt. Ha azt szeretné, hogy minőségi és gyors kiszolgálásban legyen része, akkor a Pepita Macska Vintage Étterem & Kávézó a legjobb választás az Ön számára.

Egyszerűen csak válassza ki a „Kiszállítás” lehetőséget a fizetési képernyőn és reméljük, hogy nagyra fogja értékelni az ételkiszállítási szolgáltatásunkat.

Közösségi média

Kapcsolat

Nasihat Kft.

Cím: 3900 Szerencs, Jókai utca 18.

Telefonszám: +36 (47) 588 620

Mobil applikáció letöltése

Havi menü