Pau Mas i Càndid Trujillo són dos músics mallorquins i toquen plegats des del 2006. Tenen per finalitats la interpretació, divulgació i recerca de la formació tradicional de la colla de xeremiers i els seus instruments, les xeremies i flabiol i tamborí.

Les seves actuacions són principalment a la seva terra, Mallorca, és habitual veure’ls en festes d’hivern com el Pi de Sant Antoni a Pollença, els Foguerons de Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia, en noves festivitats com el Sant Sebastià de la Confraria de Sant Sebastià, o en festes d’estiu com la d’El Cosso a Felanitx. Cal destacar les participacions més destacades en festes declarades d’interès cultural immaterial com la Festa de l’Estendard, Eivissa Medieval o la Festa Major de Vilafranca del Penedès acompanyant els Panderos, esdeveniments com la Fira Mediterrània de Manresa hi ha l’estranger com a Berlín amb el Consell de Mallorca participants a la fira Berlín descobreix les Balears (Alemanya, 2008), Le Grand Bal de l'Europe (França, 2017), Escala à Sète (Occitània, 2018), la participació en diverses ocasions per l'Organització Internacional de la Cornamusa així com un ampli calendari d'actuacions.

Encara que la formació és un duet de música tradicional de carrer, també han publicat diveros discos amb formacions musicals com Taverners i Eixut. A més enregistren cançons en treballs discogràfics amb grups com Ebri Knight o Posidònia Folk ambdós premiats per la crítica musical. Han col·laborat en diverses formacions com el Joch de Ministrils del Consell de Mallorca, Ximbomba Atòmica, Música Nostra, Tamborers de la Sala i en diverses grups de carrer de Mallorca i Catalunya.

Actualment complementen la seva activitat musical realitzant cursos específics sobre la tècnica d'aquests instruments i la formació de la colla de xeremiers així com mostres divulgatives i tallers d'instruments tradicionals.Notícies:

La doctora Cassandre Balosso-Bardin parla sobre les xeremies a Mallorca