Κ.Λ.Σ. Συναγερμού & Εικόνας

Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Σε συνεργασία με τον κεντρικό σταθμό της EUROPA CENTRAL STATION σας προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες εποπτείας - επιτήρησης, των συστημάτων ασφαλείας που διαθέτετε.

Βασικό Πακέτο κάλυψης σημάτων συναγερμού:

  • Συναγερμός και από ποιο σημείο του χώρου προήλθε.
  • Φωτιά η εντολή από πίνακα Πυρανίχνευσης.
  • Οπλισμός και Αφοπλισμό , από ποιόν χρήστη.
  • Έλεγχο της όπλισης και αφόπλισης του συστήματος , σε προκαθορισμένα ωράρια λειτουργίας του χώρου
  • Έλεγχος Όπλισης του συστήματος στο τέλος της ημέρας.(Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου)
  • Διακοπή ρεύματος στο σύστημα και την επαναφορά του
  • Χαμηλή μπαταρία του συστήματος και επαναφορά.
  • 24ωρο ΤΕΣΤ καλής λειτουργίας.
  • Έλεγχος επικοινωνίας του GPRS ανά 3 λεπτά.
  • Μπουτόν Ληστείας – Ανάγκη Παροχής Ιατρικής Βοήθειας

Όλα τα παραπάνω σήματα συμπεριλαμβάνονται μέσα στις στάνταρ υπηρεσίες του κεντρικού Σταθμού.

WEB ACCESS

Τα Σήματα του συναγερμού σας On-line

Με αυτή την εκπληκτική υπηρεσία μας μπορείτε να βλέπετε ανα πάσα στιγμή τα σήματά σας για τον χώρο σας σε πραγματικό χρόνο εύκολα και χωρίς κόστος !

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσο ενός περιηγητή ιστού (web browser) από υπολογιστή, smartphones ή ταμπλέτα. Όπως βλέπετε και στα βίντεο, μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα σας σε πραγματικό χρόνο, να δείτε όλα τα σήματα που στέλνει στο Κ.Λ.Σ. καθώς και την κατάστασή του οπλισμένο ή αφοπλισμένο. Είτε να ανατρέξετε σε παρελθόντα χρόνο και να πάρετε αναφορές.

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΧΡΈΩΣΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ

Συμπεριλαμβάνετε στην τιμή του βασικού πακέτου

Υπηρεσία Ελέγχου ωραρίου:

Έλεγχος όπλισης / αφόπλισης και ωραρίου επιχείρησης:

Ελέγχουμε καθημερινά και ειδοποιούμε άμεσα τον πελάτη για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας.

Με τηλεφωνική κλήση ενημερώνουμε τον πελάτη για την πιθανή:

Καθυστέρηση αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου: (το πρωί) (επιπλέον υπηρεσία)

Καθυστέρηση όπλισης (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου: (το βράδυ)

Είσοδο εξουσιοδοτημένων χρηστών στην επιχείρησή σας (επίπεδο ασφαλείας) σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας, δηλαδή νύχτες, σαββατοκύριακα, αργίες


Το APS είναι μια εφαρμογή που παρέχει ένα κουμπί πανικού στο Smartphone .

Το APS είναι για όλους. Το σήμα στέλνεται χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η εφαρμογή APS στέλνει ένα σήμα συναγερμού στον κεντρικό σταθμό , χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet μέσω Wi-Fi , 3G , 4G ή σε περίπτωση που δεν υπάρχει Internet μέσω SMS , με την ακριβή θέση του τηλεφώνου Geolocation εάν είναι διαθέσιμη από τη συσκευή.

Ο Κεντρικός Σταθμός λαμβάνει σήμα ως «κουμπί πανικού από Smartphone» και ακολουθεί τις προκαθορισμένες διαδικασίες με τον συνδρομητή. Η ακριβή θέση Geolocation – GPS μπορεί να βοηθήσει το Χειριστή του Σταθμού να εντοπίσει τον συνδρομητή. Η ακρίβεια της τοποθεσίας εξαρτάται αποκλειστικά από την ακρίβεια του GPS της συσκευής .

Κλήση σε φίλους : Νέα λειτουργία όπου πατώντας το Μπουτόν μπορείς να αποστείλεις με email τη θέση σου με ακριβές στίγμα μέχρι 5 φίλους.

Follow Me : Μόλις το κεντρικό κουμπί πανικού πατηθεί, το APS θα συνεχίσει την αποστολή ενός σήματος πανικού μαζί με την θέση Geolocation κάθε φορά , ανά 30- 120 sec μέχρι να , απενεργοποιηθεί από την εφαρμογή ή, να κλείσει η εφαρμογή ή να κλείσει το τηλέφωνο ή να αδειάσει η μπαταρία.

Auto Test : Αυτή η δυνατότητα στέλνει ένα μήνυμα δοκιμής μία φορά ανά 30 έως 1.440 λεπτά ανάλογα τι θα επιλεγεί.

Τηλέφωνο Ανάγκης : Ένα προκαθορισμένος αριθμός τηλεφώνου μπορεί να κληθεί με το πάτημα ενός κουμπιού για να καλέσετε τον Κεντρικό Σταθμό ή ένα οικείο πρόσωπο.

Κλείδωμα Τηλεφώνου : Δυνατότητα να κλειδώνει το τηλέφωνο όταν πατηθεί το κουμπί ντου μπουτόν και να ξεκλειδώνει με κωδικό

Η ρύθμιση του τηλεφώνου γίνεται εύκολα και αυτόματα χρησιμοποιώντας την πρώτη φορά τον ειδικό κωδικό που θα σας δοθεί από τον Κεντρικό Σταθμό.