Păstrăvăria Alex

Bine ați venit! Welcome!

Tel.

+40749990042

Despre noi

Situat în localitatea Mara din Maramureș-ul istoric, sau Maramureș-ul de peste deal, cum îi mai spun localnicii, Păstrăvăria Alex este un popas la care musai să oprești dacă ești prin trecere. Motivele sunt nenumărate. Unu la mână, priveliștea și peisajele de la poalele Gutinului care îți îmbată inima și îți taie răsuflarea.

Doi la mână, aici se mănâncă un păstrăv de-ți bați pruncii, iar numărul trei locația de un farmec aparte, restaurantul făcut din lemn sculptat manual, cu mare meșteșug.

Dar probabil cel mai important motiv să oprești aici sunt preparate autentice maramureșene, adică mâncare cu gust și plină de autenticitate. Așa ca la buna acasă. Mai mult, porțiile mari și oamenii care te servesc cu amabilitate și bună dispoziție vin ca bonus. Vorbim despre ospitalitatea specific maramureșeană.

Păstrăvăria Alex se află în localitatea Mara, la 21 km de orașul Baia Mare și la 11 km de Cavnic. Oaspeții au la dispoziție un restaurant. Parcarea privată a proprietății este gratuită. Oferim si cazare Camerele oferă TV cu ecran plat și baie privată. Pentru un plus de confort, sunt disponibile articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. În zonă pot fi practicate diverse activități, printre care pescuit și drumeții. Sighetu Marmației se află la 21 km de Păstrăvăria Alex, iar Shaian, la 79 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Satu Mare, la 70 km de Păstrăvăria Alex.