Jeugd & Jongeren - H. Hartkerk

Misdienaars

Als misdienaar mag je tijdens de Eucharistieviering helpen met bijv. het klaarmaken van het altaar. Een hele speciale taak waar je als meisje en als jongen aan mee mag doen.

Contactpersoon: pastoor Mesch (tel. 073 - 6561401)

Bram, Ole, Guus, Christiaan, Jaap en David

Kinderwoorddienst

Iedere zondag is er in de H.Hartkerk tijdens het eerste gedeelte van de Eucharistieviering van 11.00 uur voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Het evangelie wordt op kinderniveau verteld en er is een creatieve verwerking bij. Contactpersoon: Bas van Hoek (073 - 6560431)

Eerste H. Communie 2018

De datum voor de Eerste Heilige Communie voor de kinderen die in de H. Hartkerk worden voorbereid is op Sacramentsdag 3 juni 2018. Een prachtige feestdag om Jezus voor het eerst in de Heilige Communie te mogen ontvangen! In november zijn we met de voorbereiding in twee groepen gestart. Op de speciale communie website www.communievught.nl staat de jaarplanning en ander nieuws over de Eerste Heilige Communie. Bidt u ook mee voor alle communicantjes van onze parochie dat ze de liefde van Jezus Christus mogen leren kennen?

Voor verdere informatie: Carolijn van Voorst (tel.6576535 / cvanvoorst@tiscali.nl)


Moederdag

Dit jaar gaan we voor het eerst in de H. Hartkerk aandacht besteden aan moederdag. Alle kinderen én hun moeders zijn speciaal uitgenodigd voor de viering op zondag 13 mei. Dan zullen we alle moeders in het zonnetje zetten. Hoe? Dat is een verrassing!