Jeugd & Jongeren - H. Hartkerk

Misdienaars

Als misdienaar mag je tijdens de Eucharistieviering helpen met bijv. het klaarmaken van het altaar. Een hele speciale taak waar je als meisje en als jongen aan mee mag doen.

Contactpersoon: pastoor Mesch (tel. 073 - 6561401)

Bram, Ole, Guus, Christiaan, Jaap en David

Kinderwoorddienst

Iedere zondag is er in de H.Hartkerk tijdens het eerste gedeelte van de Eucharistieviering van 11.00 uur voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Het evangelie wordt op kinderniveau verteld en er is een creatieve verwerking bij. Contactpersoon: Bas van Hoek (073-656.0431)

Eerste H. Communie 2019

Op Sacramentsdag 3 juni jl. hebben 28 kinderen voor het eerst Jezus in de Heilige Communie ontvangen. Het waren twee feestelijke, vreugdevolle vieringen!

De datum voor de Eerste Heilige Communie voor de kinderen die in de H.Hartkerk worden voorbereid is volgend jaar op zondag 26 mei 2019. Op de speciale communie website www.communievught.nl staat vanaf augustus de jaarplanning en ander nieuws over de Eerste Heilige Communie. Bid u ook mee voor alle communicantjes van onze parochie dat ze de liefde van Jezus Christus mogen leren kennen?

Voor verdere informatie: Carolijn van Voorst (tel.6576535 / cvanvoorst@tiscali.nl)

Tieners Edith Stein

Wat: Met andere tieners van gedachten wisselen, sportactiviteiten, kerstdiner, geloofsverdieping, sinterklaasavond, landelijke volleybal/voetbaltoernooien!

Wanneer: Zaterdagavond 1x in de maand van 17.00 tot 20.00 uur

Waar: Heilig Hartkerk Vught

Wil je ook meedoen of heb je vragen? Laat het ons weten en stuur een berichtje naar: tienersedithstein@gmail.com

Like ons op Facebook: Tieners Edith Stein

Lees verder .....

tienergroep 16 juni 2018