Papertechnology

Välkommen till Papertechnology

Denna hemsida är ett centrum för nätverkande av spetskompetens inom den stora massa- och pappersindustrin. Kompetenta människor som besitter kunskap inom pappersteknik eller massateknik ligger upplagda i en databas där de senare kommer kunna finnas tillgängliga för nyckeltjänster inom branschen.

Verksamhetens mål är att arbetsgivare inom branschen ska veta att de kan vända sig hit för att snabbt och enkelt hitta de mest kompetenta medarbetarna.

Att söka här är gratis då det är en ideell verksamhet.

Visionen är att hela pappersbranschen känner att de skall vända sig till oss för att få den bästa kompetensen allt från ingenjörer till operatörer samt övrig kompetent personal.

Vill du vara med i nätverkandet som kompetensbärare mailar du enligt nedan. Är du arbetsgivare som söker spetskompetens går du till texten nedan.


Jag är arbetsgivare och söker spetskompetens

Ert företag kommer att kunna nå ut till Sveriges samlade nätverk av kompetens inom branschen. Att söka här är gratis då det är en ideell verksamhet. Skicka in en lista på de egenskaper ni söker och vad tjänsten omfattar. Er kravprofil kommer att matchas och ni kommer få ansökningarna direkt skickade till er.

Arbetsgivare är välkomna att skicka in sin kravprofil till kompetens@papertechnology.eu


Jag är intresserad av att få möjligheten till nya nyckeltjänster inom industrin

Du kommer att kunna få erbjudanden om jobb som passar just din bakgrund och ditt intresse. Du slipper noggrant leta igenom alla jobbsiter efter jobb inom branschen. Genom att skicka in ditt CV kan du låta jobberbjudanden komma direkt hem i din E-mail. Du är helt anonym mot arbetsgivare som söker och väljer själv att stiga fram först då du svarar på jobbannonsen.

Skicka ett E-mail med ditt CV till anmalan@papertechnology.eu

Bildkälla:

Stora Enso

Image Bank