PALAU AL DIA

La revista digital del Palau Ausit Número 3. Desembre de 2019

draw my life:

UN MÓN AMB LLAVORS

ERIKA FERNÁNDEZ I ERIK CARDONA

(3R. ESO B)

L'EVOLUCIÓ DE LES LLAVORS.mov

L'evolució de les llavors

Fotografia: Carlos Ortega

Els Centres d'Atenció Primària de Ripollet han organitzat tres sessions d'informació pràctica i assessorament dirigides a gent gran i famílies cuidadores de persones en situació de dependència i malalts crònics. Es tracta de tallers per donar a conèixer de persones en situació de dependència i les seves famílies i facilitar informació pràctica per diferents circumstàncies. L'objectiu és tranquil·litzar a les persones grans i a les seves famílies.

BONESFESTES_B2.mov

Els alumnes de 2n de batxillerat us desitgem molt bones festes!

  • ¿Qué son los influencers en las redes sociales? Influencers es la palabra clave en esta era del social media. ... Un Influencer es una persona que tiene una presencia importante en las redes sociales, con muchos seguidores y un alto prestigio que se demuestra por el hecho de que sus opiniones y actualizaciones de estado son compartidas y comentadas por mucha gente.
  • What are netiquette standards?

Netiquette and its 10 basic rules. On the Internet we interact with many users. It is a set of rules that regulate the behavior of users to communicate on the network. In a nutshell, it is the etiquette of cyberspace.

Mescladís és un restaurant-escola que aposta per una plantilla de cuiners en risc d’exclusió. Tots tenen 15 anys i treballen legalment. El restaurant està situat al carrer Comte Borrell, 122, en el barri de l’Eixample Esquerre de Barcelona.

Per accedir al mapa viu, heu de tenir oberta la vostra sessió de Gmail :)

Aquesta localitat, amb 38.347 habitants (2018), rep el nom de Ripollet. Pertany a la província de Barcelona, en la comarca del Vallès Occidental. Està limitat per Cerdanyola del Vallès, i Montcada. En ell, es troben petites meravelles, que qualsevol ésser humà hauria de visitar.

Halloween à Ripollet est très drôle.

On organise différentes activités pour célébrer Halloween.

Par exemple, on organise un tunnel de la terreur à la Maison de la culture.

Caminar amb bicicleta ens omple d’energia. La raó científica de per què en caminar, córrer o pedalejar és que ens fa sentir feliços perquè quan realitzem activitat física nostre cos allibera dopamina.

À l'Institut Palau Ausit, ce trimestre un groupe d'élèves a fait la matière optionnelle « Palau al dia », où ils ont eu l'occasion de travailler dans la peau d’un journaliste.