Classes

Tinc el títol de professor de guitarra. Vaig fer els estudis al conservatori "Isaac Albéniz" de Girona. També vaig anar a Còrdova a estudiar flamenc amb en Paco Peña. He format part de diferents formacions musicals. Finalment he acabat tot sol amb la meva guitarra amenitzant aperitius de casaments tocant música instrumental. Per poder fer-ho he hagut d'adaptar, arranjar i compondre peces de molts variats estils: clàssic, flamenc, jazz, cançó d'autor, etc. Al mateix temps, anava fent classes ensenyant el que els alumnes em demanaven. Això m'ha aportat molta experiència i crec que, a hores d'ara, puc dir que sóc un bon professor. Durant aquests anys he anat fent un mètode a base de duets que és molt útil, agrada molt als alumnes i ens ho passem molt bé a les classes.

El primer de tot és no enganyar ningú: sense pentagrama no anem enlloc. La meva feina és demostrar que, llegir una partitura, és "cosa de nens" i que -fent els deures- en pocs dies s'aprèn i tenim una eina molt potent que accelerarà l'aprenentatge.

També crec que és de gran utilitat aprofitar al màxim les mans. Tenir una bona tècnica ens permetrà resoldre moltes dificultats interpretatives.

I, molt important: cultura musical. Conèixer i interpretar la varietat més gran possible d'estils musicals.

Telf: 675107548