Classes

Tinc el títol de professor de guitarra. El vaig obtenir al conservatori "Isaac Albéniz" de Girona. També vaig anar a Còrdova a estudiar flamenc amb en Paco Peña. He format part de diferents formacions musicals. La darrera experiència ha estat la de solista de guitarra, amenitzant aperitius de casaments amb música instrumental. Per poder fer-ho he hagut d'adaptar, arranjar i compondre peces de molts variats estils: clàssic, flamenc, jazz, cançó d'autor, etc. Al mateix temps, anava fent classes ensenyant el que els alumnes em demanaven. Això m'ha aportat molta experiència i crec que, a hores d'ara, puc dir que sóc un bon professor. Durant aquests anys he anat fent un mètode a base de duets que és molt útil, agrada molt als alumnes i ens ho passem molt bé a les classes. També valoro conèixer i interpretar la varietat més gran possible d'estils musicals.

És molt divertit tocar i cantar cançons amb 'quatre acords', però la guitarra ens permet fer molt més amb uns mínims coneixements musicals. A Les meves classes, i d'una manera divertida, vull fer veure que, llegir una partitura, és "cosa de nens" i que -fent els deures- en pocs dies s'aprèn i tindrem una eina molt potent que accelerarà l'aprenentatge. Penso que ja és hora de jubilar les 'lletres amb els acords' i les 'tablatures' que formen part de l'analfabetisme musical d'una época que hem de donar per superada.

També crec que és de gran utilitat aprofitar al màxim les mans. Evitar els mals hàbits que impedeixen avançar i agafar-ne de bons, ens permetrà resoldre moltes dificultats interpretatives.

Vull ajudar a dignificar, amb la meva experiència i coneixements, aquest instrument tant popular.
Telf: 675107548