Korvensuoran harjoituskeskus

OPT-86 vuokrasi itselleen kiinteät harjoitustilat Korvensuoran koululta (Leväsuontie 17, Oulu) 21.1.2019 alkaen. Alussa vaivanneet ongelmat lattian liukkauden kanssa on nyt ratkaistu, joten voimme aloittaa koulun käyttöä suuremmalla volyymilla. Syyskokouksessa sovittiin että aikuiset aloittavat yläkerran kolmella luokkahuoneella ja kuudella pöydällä. Ensimmäinen maksu tästä maksetaan yhtenä eränä 70 euroa ja se kattaa koulun vapaan käytön klo 7-23 heinäkuun loppuun asti (myös eri ajat onnistuu mutta siitä pitää saada tieto etukäteen paria päivää aikaisemmin hälyjen muutosta varten).

Perjantaina 22.2. Kastelli sulkeutuu 5 viikon ajaksi YO-kirjoitusten vuoksi ja myös junioreiden vuorot siirretään Korvensuoralle. Tällöin otetaan käyttöön myös alakerran vanha liikuntasali ja 2 alakerran luokkaa. Pöytiä on tuolloin koululla 14-15 kpl. Aikuiset saavat vapaasti käyttää myös näitä pöytiä aina kun ne ovat vapaana. Huhtikuun alussa juniorit siirtyvät takaisin Kastelliin, mutta jos maaliskuun kokemukset ovat positiivisia niin siirto takaisin koululle tapahtuu toukokuun lopulla kun Kastellin vuorot loppuvat. Tuolloin myös junioreille tullaan ottamaan käyttöön Korvensuora-maksu jonka suuruus määritellään myöhemmin.

Isossa kuvassa tavoitteena on että koululla olisi jatkossa pysyvästi noin 15 pöytää ja se olisi sekä junioreiden että aikuisten pysyvä treenipaikka.

Ulko-oven avaimia on teetetty 6 kpl. Yksi on Teemu Oinaksella aina päivisin koulun lähellä Ruskossa, jonka voi noutaa lainaan jos on menossa pelaamaan päiväsaikaan. Yksi avaimista on aina (siis sekä päivällä että illalla) Tuomas Perkkiön kotona (vielä lähempänä koulua) jonka voi myös hakea jos ei Teemuun saa yhteyttä. Yksi avain on aina Seppo Hiltusella. Yksi avain tullaan antamaan Juhana Tuuttilalle, joka todennäköisesti tulee viettämään koululla eniten ajastaan. Kahta muuta avainta voidaan kierrättää jäsenistöllä tarpeen ja tilanteiden mukaan.

Luokkien avaimia on kaksi. Toista säilytetään avainboksissa sosiaalitilan ovessa. Koodin numero on tiedotettu sähköpostitse jäsenistölle. Pidetään luokkien ovet jatkossa aina lukossa kun treenit päättyy, ja palautetaan avain boksiin. MUTTA: Älkää lukitko kerroksen palo-ovea koska avainboksi on sen takana!

Koululla on myös pienimuotoiset sosiaalitilat. Löytyy sohva, tuoleja, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, jääkaappi, pakastin. Seura tuo silloin tällöin pientä yhteistä purtavaa kahvien lisäksi mutta jokainen saa tuoda mielensä mukaan "yhteistä hyvää".

Myös seuramme ulkopuoliset pelaajat voivat käyttää Korvensuoraa 20 euron kuukausimaksulla.

Jos herää kysymyksiä koulun käytön rutiineista, niin kysykää suoraan Sepolta tai Teemulta.

Harjoitusvuorojen varaukseen on olemassa Google kalenteri jonka käyttötiedot on lähetetty jäsenille. Yleisiä harjoitusvuoroja on kaksi viikossa, torstai klo 18-20 ja sunnuntai klo 15-17.