Korvensuoran harjoituskeskus

OPT-86 vuokrasi itselleen kiinteät harjoitustilat Korvensuoran koululta (Leväsuontie 17, Oulu) 21.1.2019 alkaen. Käytettävissä on hyvät pelitilat 10 pöydälle ja yhdelle robottipöydälle. Tarvittaessa pöytiä voidaan laittaa luokkiin enemmänkin esim. junioreiden harjoituksia varten.

Ulko-oven avaimia on teetetty runsaasti. Yksi on Teemu Oinaksella aina päivisin koulun lähellä Ruskossa, jonka voi noutaa lainaan jos on menossa pelaamaan päiväsaikaan. Yksi avain on aina Seppo Hiltusella.

Luokkien avaimia on kaksi. Toista säilytetään avainboksissa sosiaalitilan ovessa. Koodin numero on tiedotettu sähköpostitse jäsenistölle. Pidetään luokkien ovet jatkossa aina lukossa kun treenit päättyy, ja palautetaan avain boksiin. MUTTA: Älkää lukitko kerroksen palo-ovea koska avainboksi on sen takana!

Koululla on myös pienimuotoiset sosiaalitilat. Löytyy sohva, tuoleja, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, jääkaappi, pakastin. Seura tuo silloin tällöin pientä yhteistä purtavaa kahvien lisäksi mutta jokainen saa tuoda mielensä mukaan "yhteistä hyvää".

Myös seuramme ulkopuoliset pelaajat voivat käyttää Korvensuoraa erillisellä kuukausimaksulla, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Jos herää kysymyksiä koulun käytön rutiineista, niin kysykää suoraan Sepolta tai Teemulta.

Harjoitusvuorojen varaukseen on olemassa Google kalenteri jonka käyttötiedot on lähetetty jäsenille.

Harjoituskeskuksesta löytyy pöytätennisrobotti, pallolaatikkoverkot, palloja, apuvälineitä pallojen keräämiseen, kahdeksan kiinteästi asennettua pöytää, sosiaalitilat, jääkaappi/pakastin, kahvio, kaksi sohvaa ja hieman muutakin satunnaista pingisrekvisiittaa.