Contact/Doe mee

Word lid van ONS.Vlaardingen, dé lokale partij in Vlaardingen die zich richt op het verbeteren van onze geweldige stad, met de stem van de inwoners centraal. Bij ONS geloven we dat we samen Vlaardingen nog beter kunnen maken, en daar hebben we jouw steun bij nodig!

Als lid van ONS.Vlaardingen heb je de kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van onze stad. We zijn geen partij die alleen om de vier jaar naar jouw mening luistert; we willen jouw inbreng en betrokkenheid gedurende het hele jaar.

Als principe hanteren we dat er geen sociaal democratische lantaarnpalen of liberale stoeptegels bestaan. Wij staan voor een evenwichtig beleid dat recht doet aan de diverse belangen en wensen van onze inwoners. Samen streven we naar een stad waarin iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt.

Lid worden van ONS.Vlaardingen kan al voor slechts 15.00 euro per jaar. Met dit lidmaatschap geef je een krachtig signaal dat je betrokken wilt zijn bij de toekomst van onze stad. Maar we begrijpen ook dat je wellicht weinig tijd hebt voor actieve deelname. Geen probleem! Als je liever af en toe meedoet met acties of ons steunt door onze nieuwsberichten en social media-updates te delen, kan je dat ook aangeven op het formulier.

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 48 uur nemen wij contact met je op. Samen maken we Vlaardingen nog mooier!